Ondernemers opgelet!

Massage voor ondernemersAls zelfstandig ondernemer ben je eigenlijk altijd aan het werk. Je wilt je business immers laten groeien. Toch? Dus ben je 24/7 bezig met brainstormen, ideeën uitwerken, klanten benaderen, marketingplan bijwerken, administratie doen, overleggen, website(s) en social media up-to-date houden, inkopen, verkopen en zo voort… Aan het einde van zo’n dag kom je moe en – hopelijk – voldaan thuis. ’s Nachts tolt je hoofd vaak nog door van alle hectiek van de dag. En de volgende dag ga je er weer vol tegenaan.

Relax, just do it

Wil je dit zo dag-in dag-uit [week-in/uit, maand-in/uit, jaar-in/uit] volhouden, dan is regelmatig een moment van ontspanning voor jezelf een must. Wij mensen zijn behoorlijk flexibel, maar na verloop van tijd wordt de rek steeds minder en neemt de spanning in lijf en geest kwadratisch toe.
En dat voelt niet fijn! En is ook nog eens heel ongezond! En dat wil je niet. Toch?!

STOP

Zorg voor jezelf zoals je voor je zaak zorgt. Voor je zaak staat je agenda waarschijnlijk vol afspraken –  iedere dag weer. Plan vanaf nu eens iedere week een vast moment in voor jezelf. Blok die anderhalf à twee uur in je agenda en ga lekker relaxen. Laat je masseren en ontspan. Even helemaal niets. Alleen aandacht voor jezelf. [Klinkt lekker hè..?]

Twee vliegen in één klap

Koop nu online je 10-massagekaart bij massagepraktijk Lichaamstaal en reserveer direct je relaxmomenten voor de komende maand. [Alleen de gedachte aan iedere week tijd een heerlijke, ontspannende massage is al fijn zeker?] Massagepraktijk Lichaamstaal is bereikbaar per mail, telefonisch en WhatsApp.

EXTRA’s

Vanzelfsprekend biedt de 10-massagekaart van Lichaamstaal voordelen, naast 10% korting op je massagebehandeling en de garantie op ontspanning, ook dit:

  • Je wordt gemasseerd door de beste masseur van Zoetermeer en omstreken, Tatiana Burgers. Naast massagetherapeut is zij ook mindfulness-coach. [Doe er je voordeel mee!]
  • Je krijgt korting op Weleda verzorgingsproducten – ’s werelds (h)eerlijkste en 100% natuurlijke merk voor ’t hele gezin. Geef je favoriete producten alvast door, dan staat de bestelling voor je klaar bij je volgende massageafspraak. Eerst advies nodig? Tatiana is al meer dan 10 jaar Weleda-fan en adviseert je graag.
  • Belasting aftrekbare factuur? Natuurlijk! Vraag naar de mogelijkheden.