Hi! Mijn naam is Tatiana Burgers. Ik ben vrouw, vriendin, dochter, zus, masseur in Zoetermeer en bovenal de trotse moeder van Giada. Ik ben opgegroeid in Den Haag en inmiddels al vele jaren woonachtig in Zoetermeer.

Mijn opleiding tot holistisch masseur en massagetherapeut heb ik gevolgd aan de academie voor massagetherapie, Holos, te Utrecht. Daarnaast heb ik een certificaat voor zwangerschapsmassage. Die cursus vond ik zeer bijzonder. Waarom? Omdat aanstaande moeders een heel bijzondere periode beleven en tijdens hun zwangerschap niet alleen grote lichamelijke veranderingen doormaken maar (m.i.) ook emotioneel en persoonlijk groeien. Zwangerschapsmassage kan hier een mooie bijdrage aan leveren.

Mede door mijn eigen zwangerschap en de geboorte van mijn dochtertje (2008) heb ik de stap gezet van zelfstandig ondernemer in internet- en communicatiezaken naar het massage vak. Sinds het voorjaar van 2010 heb ik mijn eigen praktijk, Massagepraktijk Lichaamstaal.

Ik ben een gevoelsmens (HSP) en houd van echt en warm contact met mijn medemens. Ik probeer zo veel mogelijk in het moment te leven, bewust te zijn met wat ik voel, ervaar en beleef. Bewust zijn – ook wel mindfulness genoemd – geeft me innerlijke rust en zorgt dat ik contact kan maken met mezelf.

Mijn eigen innerlijke rust deel ik graag met anderen. Wil je jouw eigen innerlijke rust ervaren? Dat kan. Ik begeleid je graag naar diepe ontspanning.
Volgens zeggen heb ik ‘echte massagehanden’. Aan jou om dat zelf te ervaren.

Graag tot ziens bij Lichaamstaal.

Hartelijks,
Tatiana