Wat zeggen anderen over Massagepraktijk Lichaamstaal?

Lees ook de vele reviews op Google en Facebook.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Laura Kouwenberg Zoetermeer

Ik kom inmiddels al heel wat jaren regelmatig bij Tatiana voor een heerlijke massage. Toen ik voor het eerst bij Tatiana kwam zat ik door omstandigheden totaal niet lekker in mijn vel. Tatiana heeft er een groot aandeel in gehad dat het steeds beter met mij ging en gaat. Niet alleen door de massages maar ook door een luisterend oor te bieden en me tips en adviezen te geven. Tatiana voelt altijd feilloos aan hoe het met me gaat en heeft het tijdens de massage snel door als ik weer eens in mijn hoofd zit. Ik ga altijd weer ontspannen en met meer energie naar huis. Tatiana is een bijzonder liefdevol en warm persoon die met oprechte interesse voor je klaar staat!!

Rebekka van Elsäcker Waddinxveen

Door lichamelijk leed was ik het vertrouwen in mijn eigen lichaam kwijt geraakt. Tatiana heeft me de eerste keer dat ik op haar behandeltafel lag laten voelen en ervaren hoe liefdevol en zorgzaam zij mijn lichaam benadert met haar massage. Ik werd op dat moment geconfronteerd hoeveel afstand ik had tot mijn gekwetste schouder, toen Tatiana mijn schouder liefdevol masseerde. Tatiana heeft me laten voelen en ervaren op welke manier ik mijn eigen lichaam weer kon gaan omarmen. Tatiana is vanuit haar hart en met liefde betrokken bij je persoonlijke verhaal. Een gesprek van hart tot hart. Naast haar luisterend oor, laat ze je vooral voelen, door haar bijzondere en ontspannende massage, wat je lichaam verdient. Een mooie en bijzondere ervaring, waar ik Tatiana heel dankbaar voor ben. Om dit vast te houden, maak ik geregeld en graag een afspraak.

Dankjewel Tatiana voor je liefdevolle benadering en je warme belangstelling!

Elisabeth Kuiper Zoetermeer

Net weer een heerlijke massage gehad bij Tatiana. Heerlijk ontspannend met aandacht voor lichaam en geest. Ik kan het je aanraden!

Mieke Bakker Leiden

Een massage van Tatiana is veel meer dan een massage. Ze luistert naar je zoals maar weinig mensen dat doen: Ze heeft wezenlijke aandacht voor jou als persoon, een uitwisseling van hart tot hart... Naast een bijzonder intuïtieve en kundige massage is er ruimte voor liefdevolle warmte, werkelijk begrip en gemeend meeleven. Heel bijzonder!

Bedankt Tatiana!

Lambert Kramer Monster

De eerste keer dat ik bij Tatiana aanbelde werd ik getroffen door de wijze waarop Tatiana mij ontving, dat was zeer ontspannen, hartelijk en warm ze gaf me meteen het yes gevoel.
De vakkundigheid en de manier waarop ze de tijd neemt om je in een totaal ander gevoel en trance te brengen sprak mij enorm aan.
Het enige juiste woord wat ik kan bedenken na een massagebehandeling van Tatiana is herboren, ik had een totaal relaxt gevoel over me alsof ik de hele wereld weer aankon.
Een aanrader voor een ieder die behoefte heeft aan ontstressen, ik heb Tatiana dan ook absoluut in mijn telefoonlijst staan.

Marianne Wensveen Ede

Een aantal weken geleden heb ik voor de eerste keer een lichaamsmassage gehad van Tatiana en het was voor mij een openbaring. Ik ben 74 jaar oud en ik heb mij helemaal kunnen ontspannen onder de vaardige handen van Tatiana. Ik lag op mijn buik en ik was weldra van de wereld. Eigenlijk kan ik niet begrijpen hoe de uitwerking is op lichaam en ziel, maar voor mij was het weldadig en gelukzalig.

De omgeving was prettig rustig en Tatiana is zo bedreven en gedreven in haar werk dat ik wel gewild had dat het nog langer duurde. Helaas kom je dan toch weer bij maar wel herboren..

Dat gevoel in lichaam en geest heeft zeker nog een paar weken doorgewerkt. Ik voelde me ruim, mijn lichaam soepel en prettig, helder in mijn hoofd en blij in mijn hart.

Ik heb dan ook het voornemen gemaakt om iedere 3 maanden een behandeling te plannen. Ik zie nu al uit naar de volgende behandeling!

Marianne Bouma Zoetermeer

Voor mijn broer met Alzheimer was mijn familie op zoek naar iets waar hij nog echt van kon genieten. Veel bezigheden vielen af omdat hij daar te onrustig voor was en ook niet meer kon door zijn ziekte. Waar hij wel van kon genieten was massage. Wij hebben Tatiana als professioneel masseuse toen benaderd en gevraagd of zij hem wilde masseren. Dit wilde zij graag doen. De rust die Tatiana uitstraalt samen met de ontspannende massage met rustgevende olie, maakte dat hij zich ook kon ontspannen en genieten.

Het geduld en de zorg waarmee Tatiana met mijn broer omgaat heeft ons doen besluiten om Tatiana ook te vragen om wandelingen met hem te maken. Ondertussen kan mijn broer de rust niet meer vinden voor de massage maar geniet hij zichtbaar van de lange mooie wandelingen en het oprechte contact dat hij met Tatiana heeft.

Wij als familie ervaren ook veel steun van Tatiana. Als er iets is meld ze dat meteen. Als we een praktische vraag hebben (bril ophalen, sigaretten kopen) biedt zij ook meteen aan om dit te doen.

Ze is erg begaan met mijn broer en ze heeft echt een band met hem opgebouwd.

Ze is heel attent, stuurt altijd een fotootje van hun samenzijn, neemt een kadootje mee voor zijn verjaardag en reageert direct op vragen van onze kant.

Kortom we zijn heel blij met het warme en lieve contact dat Tatiana heeft met mijn broer.