Benieuwd naar wat anderen zeggen over massagepraktijk Lichaamstaal?

Bekijk de reviews op Facebook en de reviews op Google.

Ben je tevreden over je massagebehandeling bij Lichaamstaal?
Laat het mij en anderen weten middels een review op Google of Facebook.
Alvast hartelijk dank!

Hieronder een greep uit de vele reviews die cliënten door de jaren heen hebben gegeven.

Mieke Bakker (Leiden)

Een massage van Tatiana is veel meer dan een massage.
Ze luistert naar je zoals maar weinig mensen dat doen: Ze heeft wezenlijke aandacht voor jou als persoon, een uitwisseling van hart tot hart…
Naast een bijzonder intuïtieve en kundige massage is er ruimte voor liefdevolle warmte, werkelijk begrip en gemeend meeleven.
Heel bijzonder!

Bedankt Tatiana!

Marianne Wensveen (Ede)

Een aantal weken geleden heb ik voor de eerste keer een lichaamsmassage gehad van Tatiana en het was voor mij een openbaring. Ik ben 74 jaar oud en ik heb mij helemaal kunnen ontspannen onder de vaardige handen van Tatiana. Ik lag op mijn buik en ik was weldra van de wereld. Eigenlijk kan ik niet begrijpen hoe de uitwerking is op lichaam en ziel, maar voor mij was het weldadig en gelukzalig.

De omgeving was prettig rustig en Tatiana is zo bedreven en gedreven in haar werk dat ik wel gewild had dat het nog langer duurde. Helaas kom je dan toch weer bij maar wel herboren..

Dat gevoel in lichaam en geest heeft zeker nog een paar weken doorgewerkt. Ik voelde me ruim, mijn lichaam soepel en prettig, helder in mijn hoofd en blij in mijn hart.

Ik heb dan ook het voornemen gemaakt om iedere 3 maanden een behandeling te plannen. Ik zie nu al uit naar de volgende behandeling!

Marianne Bouma (Zoetermeer)

Ongeveer een jaar geleden ben ik voor het eerst bij Tatiana terecht gekomen. Op dat moment zat ik door omstandigheden totaal niet lekker in mijn vel en had ik veel spanning in mijn lichaam.

Tatiana heeft er een belangrijk aandeel in dat het steeds beter met mij gaat. Ik ga altijd met een goed gevoel weer naar buiten. De massages geven mij ontspanning en energie. Naast de massages biedt Tatiana mij een luisterend oor en helpt mij om met een goed gesprek en de massages meer bewust te worden.

Tatiana is een bijzonder persoon die rust en kalmte uitstraalt en daarnaast met passie, gevoel en oprechte interesse voor je klaarstaat.

Laura

Ik heb een leuke baan die mij heel veel energie geeft, maar soms ook veel van mij vraagt. Zo af en toe merk ik dat het werk iets meer energie vraagt dan dat het oplevert. Dan is het dus tijd om bij Tatiana weer een afspraak te maken voor een massagebehandeling!

Bij Tatiana gaan professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand. De praktijk ziet er netjes uit en de sfeer is ontspannen en echt. Een massagebehandeling van Tatiana geeft mij nieuwe energie en is trouwens ook leuk om kado te geven.

Remco

Sinds je mijn benen hebt gemasseerd, gaat het goed met mijn benen; eigenlijk heb ik ze niet meer gevoeld (wat je dus kunt vertalen in een goed teken).

Met name je opmerking “je benen voorbij lopen” doet het goed. Als ik weer eens teveel haast heb, of teveel hooi op m’n vork neem denk ik hieraan om vervolgens gas terug te nemen.

Dus dank daarvoor.
Lianne

De eerste keer dat ik bij Tatiana aanbelde werd ik getroffen door de wijze waarop Tatiana mij ontving, dat was zeer ontspannen, hartelijk en warm. Ze gaf me meteen het yes gevoel.

De vakkundigheid en de manier waarop ze de tijd neemt om je in een totaal ander gevoel en trance te brengen sprak mij enorm aan. Het enige juiste woord wat ik kan bedenken na een massagebehandeling van Tatiana is ‘herboren’. Ik had een totaal relaxt gevoel over me alsof ik de hele wereld weer aankon.Een aanrader voor een ieder die behoefte heeft aan ontstressen! Ik heb Tatiana dan ook absoluut in mijn telefoonlijst staan.

Lambert Kramer

De holistische massages van Tatiana zijn zowel helend voor het lichaam als voor de geest. Tatiana benadert haar klanten op een respectvolle manier.

De massages worden uitgevoerd in een rustige, relaxte omgeving.

Sybren van der Schaar

Gun je lijf een massage

Al jaren loop ik met een dikke bobbel in mijn nek: een knoop van spieren die vastzitten. Soms kan ik ze met flink wrijven wegwerken, andere dagen zit mijn nek compleet op slot. Huisgenoten zijn dan zo lief om even te masseren, maar na vijf minuten zijn ze klaar. Een rode warme lamp biedt ook wel eens soelaas, maar een echte oplossing is het niet.
Een vriendin attendeert me op Tatiana. Vriendin had van haar man een massage cadeau gekregen en ‘dat is ook echt iets voor jou’ zegt ze. Eerst even kijken wat het is, dus ik abonneer me op de nieuwsbrief. Geweldig: ik win gelijk een gratis massage. Die bevalt zo goed dat ik er een serie anti-stress massages aan koppel en als die vier sessies voorbij zijn geef ik mezelf een tien strippenkaart cadeau. Elke week een massage. En wat merk ik: de knoop in mijn nek gaat weg. Na elke behandeling wordt mijn lijf soepeler, staan de spieren minder strak, is de uitstraling naar mijn schouderbladen en mijn wervelkolom minder. De massages zijn niet alleen rustgevend (ik val elke keer bijna in slaap, raak helemaal ontspannen), ze zijn ook een weldaad voor mijn lijf. Misschien kan ik op den duur de frequentie wat verlagen, maar zo’n regelmatige onderhoudsbeurt hou ik erin. Ik kan het iedereen aanraden.

Hartelijke groet,
Brigitte Leferink

Nu 2 dagen na jouw massage. Ik voel me goed. Vooral bij het opstaan voel ik me erg rustig en uitgerust. Ook heb ik het gevoel dat ik me meer bewust ben van mezelf. Een van de kenmerken bij mij is dat ik dan vaak de drang heb naar zuiver eten en drinken. Dit is bij mij ook vaak na meditatie. Mijn zijn op dit moment is daar mee te vergelijken. Een mooi warm, vol gevoel. Ik zeg het gewoon nog een keer… Wat jij in je hebt, en kunt (door)geven is voor mij een bijzonder iets.

Ik wil je vanuit mijn hart bedanken voor de massage en verbinding.

Namaste,
Daniel

Niet wetende wat ik moest verwachten kroop ik bij Tatiana op de massagetafel. Nu een week later kan ik eigenlijk nog steeds niet goed onder woorden brengen wat me in de tijd dat ik onder haar handen heb gelegen is gebeurd…

Behalve veel superlatieven komt haar eigen omschrijving “massage op elk niveau” denk ik het meest in de richting. Haar aanraking raakt meer dan alleen je huid, je wordt je bewust van jezelf in alle aspecten. Dat is niet alleen ontspannend, maar ook confronterend en verhelderend. Ik ben niet alleen volledig ontspannen naar huis gegaan maar ook bewust van de verbeterpunten in mijzelf.

Het is erg fijn dat er af en toe mensen op je pad komen die je even een stukje de weg wijzen, op welke manier dan ook. Tatiana is voor mij een van die mensen geweest en daar ben ik haar dankbaar voor!

Cindy Peeters

De reden, dat ik naar de praktijk voor holistische massage van Tatiana ben gegaan, is omdat ik door spanning en stress heel veel last en pijn had van mijn schouders, nek, hoofd en in mijn borststreek. Ik had ook heel veel migraine.

Door de holistische massage van Tatiana merkte ik gelijk na de eerste behandeling al een verbetering. Ik heb nu een paar massages ondergaan en het gaat stukken beter met mij en mijn klachten zijn behoorlijk verminderd. De spieren in mijn nek voelden aan als stalen kabels, maar nu zijn ze soepeler.

Behalve dat het mijn pijn verlicht is de massage ook heerlijk ontspannend en ik geniet er echt van. Tatiana geeft je alle aandacht en de behandeling is een verwennerij voor jezelf. Na de massage is het heerlijk bijkomen met een kopje bijzondere thee en een praatje.

Lieve Tatiana, ik ben blij met je!

In alle drukte van de dag vormt een massage van Tatiana voor mij een rustpunt in de werkdag. Even helemaal los van de telefoon, drukte, computer, agenda…

Even loslaten en tegelijkertijd jezelf weer ter hand nemen. Bewustworden van je lichaam, je kracht, je ontspanning en gezondheid. Heel relativerend én stimulerend ineen!

Tatiana, je bent een echte aanrader.

Ed Swanborn