Massagepraktijk Lichaamstaal werkt uitsluitend met hoogwaardige, natuurlijke massageolie van het merk Weleda. Deze massageoliën bevatten alleen 100% natuurlijke en biologisch geteelde plantaardige grondstoffen. Puur natuur dus!

Iedere massage- en huidolie van Weleda heeft zijn specifieke eigenschappen en werking. Zo is de Lavendel ontspanningsolie zeer geschikt bij spanning en stress en werkt de Arnica massageolie heel goed bij pijnlijke en vastzittende spieren.

massageolie van Weleda Zoetermeer

Je mag zelf kiezen met welke olie je graag gemasseerd wordt. Vanzelfsprekend kan ik je ook adviseren welke olie een gunstig effect heeft op je wensen en situatie van dat moment.

TIP: de heilzame werking van de olie gaat ook na de massage nog door. Mijn advies is om na je massage de olie de rest van de dag / avond lekker in te laten trekken en dus niet direct te gaan douchen.

Arnica
De Arnica massageolie van Weleda is een verwarmende en ontspannende olie die spieren soepel houdt, gevoelige spieren verzacht en gespannen spieren weer soepel maakt. Een massage met Arnica Massageolie voor het sporten helpt spierkrampen en stijfheid voorkomen. Ook bij stijve en gespannen spieren in nek en schouders brengt Arnica Massageolie verlichting.

Lavendel
Lavendel Ontspanningsolie heeft een natuurlijke lavendelgeur en maakt de huid zacht en soepel. De etherische olie van lavendel heeft een ontspannend effect. Ideaal om tot rust te komen bij spanning en stress, en voor een massage in de avond.

Calendula
Weleda’s Calendula massageolie is een licht geurende olie die bij uitstek geschikt is voor massage van de gevoelige huid. De olie werkt ontspannend en verwarmend.

Wilde Rozen
Deze verfijnde olie met de geur van rozenbloesem werkt harmoniserend. De combinatie van rijke rozenbottelolie en fijne amandelolie maakt de lichaamshuid glad, soepel en fluweelzacht. Een weldaad voor je huid.

Duindoorn
Duindoornolie geeft na het aanbrengen de warmte af die de duindoornbes in zich heeft opgeslagen. Ze stimuleert de vernieuwing van de huidcellen, verbetert de spankracht en elasticiteit van de huid en reguleert het vochtgehalte. De olie heeft een zuiverende en helende werking bij een rode, geprikkelde of droge huid en beschermt tegen vrije radicalen met provitamine A en vitamine E.

Citrus
Citrus Verfrissingsolie is een lichte olie met een verkwikkende werking op lichaam en geest. Deze fris geurende olie is bij uitstek geschikt voor een heerlijke massage tijdens een warme zomerdag. Ze houdt de huid soepel en beschermt tegen uitdrogen. De basis bestaat uit zuivere amandelolie die de huid verzacht en beschermt.