Massage tijdens je zwangerschap is een fijne en bijzondere beleving

Zwangerschapsmassage, dat speciale moment van rust en ontspanning, vol aandacht en liefde contact maken met je kindje(s).

Zwangerschapsmassage is niet alleen een weldaad voor jou als aanstaande moeder, maar ook voor je kindje. Samen kun je genieten van de ontspanning en de liefdevolle aanraking. De bewustwording die ontstaat tijdens en door de massage, brengt je niet alleen dichter bij jezelf maar zorgt ook voor intens(er) contact met je kindje.

Niets is fijner dan je af en toe helemaal ontspannen. Vrij zijn van gedachtes door je aandacht te richten op wat je voelt en ervaart. Nu is dat sowieso heel fijn, maar nog fijner (en ook heel nuttig) tijdens je zwangerschap. Zodoende kun je goed en intens van deze bijzondere periode genieten en je tevens voorbereiden op je bevalling.

Zwangerschapsmassage bevordert een ontspannen bevalling

Regelmatig een zwangerschapsmassage ondergaan kan een gunstig effect hebben op je bevalling. De massages zorgen dat je je goed kunt (of leert) ontspannen en je aandacht op jezelf en je kindje(s) kunt richten. Door tijdens je bevalling de rust en de aandacht bij je jezelf te houden en je diep te ontspannen, stimuleer je de aanmaak van oxytocine en endorfine – de belangrijkste hormonen tijdens een bevalling.

Zwangerschapsmassage hoe & wat

Tijdens een zwangerschapsmassage lig je in zijligging op mijn massagetafel. Halverwege de massage mag je draaien naar je andere zij. Als je een voedingskussen hebt mag je die meebrengen, dan kun je daar fijn tegenaan liggen.

Ben je zwanger en wil je gemasseerd worden? Je bent van harte welkom! Wil je nog iets meer weten? Lees dan mijn blog over zwangerschapsmassage en de recensies op Facebook van andere zwangere vrouwen die ik in mijn praktijk heb mogen ontvangen en masseren.

Heb je nog vragen over zwangerschapsmassage of wil je een massage afspraak maken? Neem gerust contact met mij (Tatiana Burgers) op. Dat kan telefonisch, per mail of WhatsApp: 06 – 26 492 893, afspraak@luisternaarjelichaam.com.