Holistische massage in Amsterdam Osdorp

voor vrouwen die bewuster willen leven
Tatiana Burgers, holistisch massagetherapeut en masseur in Osdorp - Amsterdam

Welkom bij Praktijk Lichaamstaal in Amsterdam Osdorp

Hi! Mijn naam is Tatiana Burgers. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk voor holistische massage, therapie en zwangerschapsmassage in Amsterdam Osdorp. Ervaar je stress? Heb je last van fysieke en of psychische klachten door spanning, angst, verdriet of door traumatische ervaring? Heb je bijvoorbeeld last van hoofdpijn, ben je overspannen of heb je vermoeidheidsklachten? Ben je burn-out, of zit je tegen een burn-out aan? Voel je je depressief?

De holistische massages die ik geef zijn diep ontspannend en werken helend. De wijze waarop ik masseer zorgt dat je fysiek en mentaal diep ontspant en dat je weer goed in je vel komt te zitten.

Uit je hoofd door holistische massage in Amsterdam Osdorp

Merk je dat je veel in je hoofd zit, en je eigenlijk altijd 'aan' staat? Vind je het lastig om te je ontspannen? Dan is holistische massage zeker aan te raden voor je. Ik werk als professioneel massagetherapeut en holistisch masseur in mijn eigen praktijk, Praktijk Lichaamstaal. De praktijk is gevestigd aan de Osdorperweg 937 in Amsterdam, nabij Osdorp, Geuzenveld, Zwanenburg en Halfweg.

Er zijn voor anderen begint bij goed voor jezelf zorgen. Je verdient het!

holistische massage bij Praktijk Lichaamstaal in Amsterdam Osdorp

Holistische massage in Amsterdam Osdorp bewust voor vrouwen

Sinds de start van mijn praktijk in 2010 heb ik heel veel mensen gemasseerd, mannen en vrouwen, van jong tot oud en ook kinderen. Ik heb heel veel mensen geholpen om weer contact te maken met zichzelf. Mensen die er door verschillende redenen helemaal doorheen zaten. De laatste jaren merkte ik dat ik het liefst vrouwen masseer, in het bijzonder met hoogsensitieve (HSP) vrouwen. Ik ben HSP en kan me goed verbinden met mensen en voelen wat zij voelen. Ik lees als het ware hun lichaamstaal en voel emoties en spanning. Daarom heb ik bewust gekozen om alleen nog maar vrouwen te behandelen in mijn praktijk.

Holistische massage vergt veiligheid en vertrouwen

Holistische massage gaat verder dan het aanraken van huid en spieren. Holistische massage nodigt je uit contact te maken met de diepere lagen van jouw zijn; je mentale, fysieke, emotionele en spirituele laag. Verbinding maken met de verschillende lagen van jouw zijn (of wezen) vergt dat je je veilig voelt en vertrouwen hebt in degene die je aanraakt. Daarom start een behandeling altijd met een voorgesprek. Tijdens dit gesprek kun je iets vertellen over jezelf en wat de reden is voor je massage. Ook vraag ik je naar de intentie voor je massage. Hoe bewuster je bent van het doel dat je wilt bereiken, hoe bewuster je je daarop kunt richten en dus kunt  verbinden met jezelf. Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben.

Mindfulness en holistische massage gaan hand in hand

Voorafgaand aan je massage begeleid ik je in alle rust naar het hier en nu. In het hier en nu kun je namelijk verbinden met jezelf en bewust voelen wat er is. Je zult ervaren dat deze staat van zijn heel ontspannen is. Je gaat niet meer op de automatische piloot maar bent je bewust van jezelf, je ademhaling, je lichaam en wat je voelt. Je bevindt je dan in een aandachtige en oordeel loze staat van zijn, ook wel mindfulness genoemd. Mindfulness is voor mij persoonlijk een heel prettige manier van zijn, van leven. Mindfulness is dan ook niet voor niets al jaren mijn leefstijl.

Holistische massage en persoonlijke aandacht

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en de 100% natuurlijke oliën van Weleda vormen de basis voor de fijnste holistische massage in Amsterdam Osdorp. Het resultaat van zo’n massage? Je voelt je als herboren, zo heerlijk ontspannen! Holistische massage bij Praktijk Lichaamstaal is nooit ‘zomaar’ een massage. Ik geef geen standaard routinematige massage, maar intuïtieve massage. Mijn handen gaan waar ik spanning voel. De wijze waarop ik masseer is rustig en liefdevol, aandachtig en intens. Mijn massages laten je voelen, brengen je in contact met jezelf en zorgen voor ontspanning en bewustwording. Mijn cliënten ervaren de massages als zeer prettig, bijzonder, heel ontspannend en rustgevend. Lees de reviews.

Zwangerschapsmassage en mama massage in Amsterdam Osdorp

Naast het geven van holistische massage en massagetherapie in Amsterdam Osdorp ben ik gespecialiseerd in het geven zwangerschapsmassage en het begeleiden van aanstaande moeders naar een zo ontspannen en natuurlijk mogelijke bevalling. Zwangerschapsmassage stimuleert het contact en de liefdevolle verbinding met je baby. Na je kraamtijd (~ 6 weken na de geboorte van je kindje) ben je van harte welkom voor mama massage. Mama massage bevordert het herstel van je lichaam na je zwangerschap en bevalling, en is tevens een fijn moment geheel voor jezelf. Want goede zorg voor anderen begint bij liefdevolle zorg voor jezelf.

Veel liefs en graag tot ziens in mijn praktijk!
Tatiana Burgers

Volg Praktijk Lichaamstaal Amsterdam Osdorp online