Lekker in je vel door massage!

Massage is een heerlijke manier om te ontspannen en los te komen van de dagelijkse drukte. Tatiana masseert intuïtief en vanuit de holistische visie. Zij bekijkt de mens in zijn geheel – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Haar massages zijn heilzaam voor lichaam en geest.

Tatiana Burgers, holistisch masseur en massagetherapeut

Wil je meer uit de massagebehandeling halen? Wil je blijvend lekkerder in je vel zitten? Dat kan! Regelmatige massage stimuleert je bewustwording, door aandachtig te voelen en contact te maken met je lichaam.

Professionele massage met persoonlijke aandacht

Massagepraktijk Lichaamstaal staat bekend om haar kwaliteit en professionaliteit. Iedere cliënt krijgt Tatiana’s persoonlijke aandacht, vanaf de ontvangst tot en met het afscheid.

Geen massage is hetzelfde bij Massagepraktijk Lichaamstaal. Tatiana masseert intuïtief. Zij voelt waar spanning en onrust zit. Mede door haar hooggevoeligheid (HSP) voelt zij mensen aan. Tijdens de behandeling is haar aandacht in het nu en bij haar cliënt. Tatiana verbindt zich als het ware energetisch met de persoon in haar praktijk. Door deze persoonlijke benadering – die door cliënten zeer gewaardeerd wordt – onderscheidt de massagepraktijk zich van andere praktijken en salons.

Massage bij Lichaamstaal, ’n bijzondere beleving

Tatiana stemt haar behandeling af op wat er is of speelt op dat moment. Iedere massagebehandeling begint met een kort gesprek voorafgaand aan de massage. Aan jou de gelegenheid om te vertellen waarom je gemasseerd wilt worden. Tijdens de massage word je begeleid om te voelen in het hier en nu. Dit zorgt ervoor dat je minder in je hoofd zit en zodoende de aanraking bewust kunt beleven en ontvangen.

Na de massage voel je je als herboren. Volledig ontspannen van top tot teen. In combinatie met de geweldige – 100% natuurlijke – oliën van Weleda wordt je massage zo een heel bijzondere ervaring van ontspanning en bewustwording.

Massagepraktijk Lichaamstaal is sfeervol ingericht met veelal natuurlijke materialen en kleuren.

Cliënten voelen zich gezien en gehoord door Tatiana, ze voelen zich veilig en vertrouwd. Dat maakt een massagebehandeling bij Massagepraktijk Lichaamstaal anders, bijzonder en compleet!

Wist je dat een massage -oftewel een liefdevolle aanraking- helend is?

Massage is als een natuurlijk medicijn. Bij fysieke klachten, bij spanning en bij stress. Maar ook bij overspannenheid en burn-out en bij (onverwerkte) emotionele spanning zorgt massage voor een weldadig effect, zowel lichamelijk als mentaal.

Ook voor zwangerschapsmassage, mama massage en massagetherapie ben je bij Massagepraktijk Lichaamstaal aan het juiste adres.

Massage met de oliën van Weleda

Tatiana werkt met de diverse huid- en massageoliën van het merk Weleda. Deze heerlijke oliën bevatten uitsluitend 100% natuurlijke (deels biologisch geteelde) ingrediënten. Welke olie kies je voor jouw massage?