’n Massagebehandeling speciaal voor jou!

Bij massagepraktijk Lichaamstaal krijg je altijd de massagebehandeling die bij jou past. Iedere massagebehandeling die je bij mij ondergaat zorgt voor diepe ontspanning van lichaam en geest.

Massagebehandeling in Zoetermeer bij Massagepraktijk Lichaamstaal

’n Massagebehandeling begint met persoonlijk contact

Alle massagebehandelingen van 75 of 90 minuten bestaan uit een kort voorgesprek, de massage en eventueel een kort nagesprek. Het voorgesprek biedt gelegenheid iets te vertellen over jezelf, de reden waarom je gemasseerd wilt worden, wat je eventuele klachten zijn en wat je gemasseerd wilt hebben. Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor het stellen van vragen. Daarna mag je een massageolie uitkiezen en je uitkleden (slip / onderbroek mag aan blijven) en kom je op de tafel liggen. Met warme, zachte handdoeken pak ik je in, en op de achtergrond klinkt rustgevende muziek. Het liggen alleen voelt voor de meeste cliënten al heerlijk ontspannend.

Bewust zijn en ontspannen

Voor ik start met de massage nodig ik je uit om je bewust te worden van hoe je je voelt (vanzelfsprekend begeleid ik je hierbij). Tijdens de massage praat ik weinig tot niet, zodat je de aanraking goed kunt voelen en ervaren. Voel je zelf de behoefte om iets te delen, dan mag dat uiteraard. Tenzij ik merk dat je daardoor in je hoofd komt, dan begeleid ik je weer terug naar het voelen.

Na afloop van de massage mag je rustig overeind gaan zitten om even bij te komen van de diepe ontspanning, en krijg je een glas water van mij.

Kies je voor de ‘Puur een uur‘ massage dan bestaat de massagebehandeling puur en alleen uit een massage.

De kracht van de herhaling

De manier waarop ik masseer is heel rustig en intens. De lange strijkingen herhalen zich keer op keer, zodat je goed kunt voelen wat er is. Tijdens een massage ben ik (ook) in het hier en nu en richt ik mijn aandacht zo veel mogelijk op m’n cliënt. Ik voel waar onrust en spanning zitten en masseer intuïtief. Door deze werkwijze geef ik voornamelijk deelmassages (bijvoorbeeld: nek-, schouders- en rugmassage). Het is de kracht van het herhalen die er voor zorgt dat een deel van het lichaam zo veel aandacht krijgt door de aanraking en het contact dat de ontspanning als geheel wordt ervaren.

Bijzondere massagebehandeling

Ik krijg vaak van cliënten te horen dat mijn werkwijze heel bijzonder en rustgevend is en dat de massage daardoor diep ontspannend werkt. Als je de massage goed ontvangt, kun je meestal ook lang nagenieten van de ontspanning. Regelmatig zo’n bijzondere massage ondergaan zorgt dat je je bewuster wordt van jezelf en je lichaam en je daardoor (extra) lekker in je vel komt te zitten.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een massage afspraak en ervaar het zelf.