Massages in Zoetermeer zijn ’n weldaad voor je lichaam en geest

Dat massages goed voor je zijn is algemeen bekend. De aanraking van de huid, de spieren en het bindweefsel zetten veel in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook op emotioneel, spiritueel en mentaal vlak. Ik masseer voornamelijk energetisch – maar indien gewenst ook klassiek – en vanuit de holistische visie; ik benader de mens als een geheel van lichaam, geest en emoties. Massages zijn heilzaam voor je lichaam en je geest, werken ontspannend, verruimend en brengen je dichter bij jezelf. Massages brengen je weer in balans.

Massages in Zoetermeer bij Massagepraktijk Lichaamstaal

Niet zomaar massages in Zoetermeer

Massagebehandelingen bij Lichaamstaal in Zoetermeer zijn niet ‘zomaar’ massages. De massages zijn bijzonder, zeer ontspannend en rustgevend. De wijze waarop ik masseer is heel rustig en intens en met veel herhalende bewegingen. Tijdens de massages heb ik aandacht voor mijn cliënt en ben ik in contact met diegene. De massages laten je voelen, brengen je in contact met jezelf en zorgen zo voor bewustwording. Kortom, massages in Zoetermeer zijn een ware weldaad voor je lichaam èn geest!

Als ik je masseer…

… voel je je niet alleen volledig ontspannen, maar word je je ook bewuster van jezelf en je lichaam.
… zullen je lichaam en geest in balans komen en zul je je energieker voelen.
… zul je op den duur stress en bepaalde pijnen kunnen voorkomen.

Bewustwording door massages

Naast het ontspannen is voelen een belangrijk aspect van de massages. Voelen en bewust zijn is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Sommige mensen vinden het lastig om bij hun gevoel te komen. Zoals met alles geldt ook voor voelen, oefening baart kunst. In het hier en nu kun je goed voelen. Voor (en indien nodig ook tijdens) de massages nodig ik mijn cliënt uit om in het hier en nu te zijn en zich bewust te te zijn van wat er is. Zo ontstaat er bewustwording van het zijn. Als je je bewust bent van wat je voelt, kun je klachten eerder signaleren en daarmee problemen voorkomen.