Mindful Nieuwjaars-stiltewandeling bij Noord Aa

zondag 13 januari 2019 om 10.30 uur


Wat zijn jouw wensen voor 2019?

Meer ontspannen, contact maken met je lichaam en met aandacht in ‘t nu zijn. Als dit je persoonlijke aandachtspunten zijn voor ‘t nieuwe jaar, wandel dan zondag 13 januari mee met de mindful Nieuwjaars-stiltewandeling langs de Noord Aa, Zoetermeer.

Massagetherapeut en mindfulness coach Tatiana Burgers – van Massagepraktijk Lichaamstaal – begeleidt de wandeling. Zij geeft onderweg mindfulness oefeningen en tips hoe je mindful kunt leven. Ervaring met mindfulness is fijn maar zeker niet nodig.

Datum & vertrektijd: zondag 13 januari 2019 om 10.30 uur (duur: 1 á 1,5 uur)
Vertrekpunt: Parkeerplaats Broekwegkade / Turfschipkade
Kosten: € 7,50 per persoon (incl. thee en iets lekkers)

Graag vooraf aanmelden bij Tatiana. Aanmelden kan telefonisch en per WhatsApp op 06-26 492 893 en per mail op afspraak@luisternaarjelichaam.com.

 

massage Zoetermeer mindfulness mindful wandelen met Tatiana

Heb je behoefte aan een moment voor jezelf? Gewoon even lekker opladen in de natuur? Meld je aan voor de mindful wandelingen en wandel gezellig mee! 💚

De essentie van mindful wandelen is het in contact zijn met jezelf en van daar uit verbinding maken met de aarde, de natuur en aandachtig zijn met wat je voelt en ervaart. Ervaring met Mindfulness is fijn maar niet noodzakelijk, ik begeleid je uiteraard zoals je dat gewend bent tijdens mijn massages. Het wordt geen lange of stevige wandeling.

Spreekt het concept je aan maar komen de data/tijden je niet uit, laat het dan even weten! En één op één mindful wandelen is ook mogelijk (NB: het tarief daarvoor is 55 euro per uur).