Spanning, verdriet, angst

Het lichaam slaat alle emoties en ervaringen die je meemaakt in je leven op. Onbewuste en ook bewuste overtuigingen spelen hier een belangrijke rol bij. Door met liefdevolle aandacht contact te maken met je lichaam en je gevoel kun je tot jezelf komen – tot wie je in essentie bent.

Holistische massagetherapie

Holistische massagetherapie kan als bijzondere en liefdevolle ingang ervaren worden om in contact met je diepere zelf te komen. Waarbij er ook contact gemaakt kan worden met dieper liggende (onverwerkte en of weggedrukte) emoties als angst en verdriet. Ook traumatische ervaringen kunnen door middel van massagetherapie verwerkt worden. De aanraking nodigt je uit om te voelen en contact te maken met jezelf, je gevoel en je lichaam. Ook je ademhaling is hierbij van groot belang. En dus zal Tatiana je tijdens de massagebehandeling ook uitnodigen om je ademhaling te volgen. Zo laat zij je bewust ervaren welk effect een diepe(re) in- en uitademing op je heeft.

Review cliënt

Ik had lichamelijke klachten, vooral pijn in nek en rug. Mijn schouders zaten ook enorm vast. Hier liep ik al tijden mee rond.

Via een tip van een collega kwam ik bij Massagepraktijk Lichaamstaal terecht. Tatiana maakte mij zelf bewust van de onderliggende redenen waardoor de lichamelijke klachten waren ontstaan. Tijdens de massagetherapie bood zij een luisterend oor, gaf tips en moedigde mij aan om de problemen op te gaan lossen. Daarna masseerde zij de pijnlijke lichaamsdelen los. Door de bewustwording zit ik na een aantal sessies weer helemaal lekker in mijn vel.

Tatiana, super bedankt voor al je hulp en inzichten. Ik zeker nog eens terug voor een ontspanningsmassage. Veel succes met je praktijk op de mooie nieuwe plek.

Marleen Verburg

Praktische info

  • Voorafgaand aan de massage vindt altijd een persoonlijk gesprek plaats, en eventueel na afloop van de massage een kort nagesprek.
  • Indien gewenst geef ik ook tips en adviezen voor een meer ontspannen en bewuste leefstijl bij HSP, burn-out, etc.

Wil je een massagetherapie behandeling reserveren?

Bel of WhatsApp met Tatiana op 06 26 492 893 voor het plannen van een afspraak. De adresgegevens en openingstijden van Massagepraktijk Lichaamstaal vind je op de contactpagina.

Tarief massagetherapie & coaching

  • €125,-