Wat zeggen anderen over Praktijk Lichaamstaal?

Lees ook de vele reviews op Google en Facebook.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Marleen Verburg Pijnacker

Ik had lichamelijke klachten, vooral pijn in nek en rug. Mijn schouders zaten ook enorm vast. Hier liep ik al tijden mee rond.

Via een tip van een collega kwam ik bij Massagepraktijk Lichaamstaal terecht. Tatiana maakte mij zelf bewust van de onderliggende redenen waardoor de lichamelijke klachten waren ontstaan. Tijdens de massagetherapie bood zij een luisterend oor, gaf tips en moedigde mij aan om de problemen op te gaan lossen. Daarna masseerde zij de pijnlijke lichaamsdelen los. Door de bewustwording zit ik na een aantal sessies weer helemaal lekker in mijn vel.

Tatiana, super bedankt voor al je hulp en inzichten. Ik zeker nog eens terug voor een ontspanningsmassage. Veel succes met je praktijk op de mooie nieuwe plek in de Dorpsstraat.

Cliënt wenst anoniem te blijven Zoetermeer

Hoi Tatiana, ik voel me een stuk rustiger en meer ontspannen, voel me veel meer in contact met mezelf. Je hebt me een heel waardevol inzicht gegeven dat een mens zichzelf kan helen, wat mooi zeg en wat fijn om te weten. Bedankt voor de behandeling!

Evelien Rotterdam

Wow....wat kan Tatiana wonderen verrichten! Buiten het feit dat ze rustig, liefdevol en belangstellend is, heeft ze mij zo goed geholpen. Binnenkomen met pijn in je rug en helemaal in je hoofd en weggaan zonder pijn en helemaal ontspannen. Ik kom gewoon weer zonder pijn mijn bed uit, ongelofelijk. Het is zo’n weldaad voor je lichaam en geest om door haar gemasseerd te worden. Ze voelt feilloos aan wat je nodig hebt. Voor mij is het ook heel fijn dat zij, net als ik, hsp is en gewoon goed begrijpt waar je soms tegen aanloopt. Ik ben heel dankbaar dat ik haar heb gevonden en ik verheug me nu alweer op de volgende massage!

Anneke van den Berg Zoetermeer

De eerste keer dat ik bij Tatiana ben geweest was voor een ontspanningsmassage en dit was zo goed en aangenaam bevallen. Een paar weken later heb ik weer een ontspanningsmassage gepland. Dit keer met coaching erbij. Geheel onverwachts kwamen er tijdens de massage dingen naar boven waarbij heel veel dingen voor mij op hun plek vielen. Tatiana stelde vragen die er voor mij toe doen (wat ik heel bewonderenswaardig vind). Dankzij Tatiana sta ik nu anders in het leven. Ik ga zeker nog een keer bij Tatiana op bezoek!

Laura Kouwenberg Zoetermeer

Ik kom inmiddels al heel wat jaren regelmatig bij Tatiana voor een heerlijke massage. Toen ik voor het eerst bij Tatiana kwam zat ik door omstandigheden totaal niet lekker in mijn vel. Tatiana heeft er een groot aandeel in gehad dat het steeds beter met mij ging en gaat. Niet alleen door de massages maar ook door een luisterend oor te bieden en me tips en adviezen te geven. Tatiana voelt altijd feilloos aan hoe het met me gaat en heeft het tijdens de massage snel door als ik weer eens in mijn hoofd zit. Ik ga altijd weer ontspannen en met meer energie naar huis. Tatiana is een bijzonder liefdevol en warm persoon die met oprechte interesse voor je klaar staat!!

Rebekka van Elsäcker Waddinxveen

Door lichamelijk leed was ik het vertrouwen in mijn eigen lichaam kwijt geraakt. Tatiana heeft me de eerste keer dat ik op haar behandeltafel lag laten voelen en ervaren hoe liefdevol en zorgzaam zij mijn lichaam benadert met haar massage. Ik werd op dat moment geconfronteerd hoeveel afstand ik had tot mijn gekwetste schouder, toen Tatiana mijn schouder liefdevol masseerde. Tatiana heeft me laten voelen en ervaren op welke manier ik mijn eigen lichaam weer kon gaan omarmen. Tatiana is vanuit haar hart en met liefde betrokken bij je persoonlijke verhaal. Een gesprek van hart tot hart. Naast haar luisterend oor, laat ze je vooral voelen, door haar bijzondere en ontspannende massage, wat je lichaam verdient. Een mooie en bijzondere ervaring, waar ik Tatiana heel dankbaar voor ben. Om dit vast te houden, maak ik geregeld en graag een afspraak.

Dankjewel Tatiana voor je liefdevolle benadering en je warme belangstelling!

Michelle Strik Zoetermeer

Hi lieve Tatiana, ik voel me eigenlijk heel goed! Ik was gisteravond heerlijk ontspannen en voelde me helemaal een soort “aangevuld” met ontspanning, liefde en rust. Heeeel fijn!! Vannacht wel heel slecht geslapen doordat mijn dochtertje wakker was en door de storm, maar zelfs ondanks dat voel ik me vandaag nog helemaal vol met zachtheid en nieuwe energie dus de ontspanning heeft me echt heel erg goed gedaan, mijn rug voelt ook heel anders aan. Heel fijn hoe je holistisch te werk gaat en je warme liefdevolle benadering. Ik voel me echt een stuk meer opgeladen en ik kom zeker terug! 🥰 Nogmaals heel erg bedankt en tot de volgende keer!

Elisabeth Kuiper Zoetermeer

Net weer een heerlijke massage gehad bij Tatiana. Heerlijk ontspannend met aandacht voor lichaam en geest. Ik kan het je aanraden!

Mieke Bakker Leiden

Een massage van Tatiana is veel meer dan een massage. Ze luistert naar je zoals maar weinig mensen dat doen: Ze heeft wezenlijke aandacht voor jou als persoon, een uitwisseling van hart tot hart... Naast een bijzonder intuïtieve en kundige massage is er ruimte voor liefdevolle warmte, werkelijk begrip en gemeend meeleven. Heel bijzonder!

Bedankt Tatiana!

Lambert Kramer Monster

De eerste keer dat ik bij Tatiana aanbelde werd ik getroffen door de wijze waarop Tatiana mij ontving, dat was zeer ontspannen, hartelijk en warm ze gaf me meteen het yes gevoel.
De vakkundigheid en de manier waarop ze de tijd neemt om je in een totaal ander gevoel en trance te brengen sprak mij enorm aan.
Het enige juiste woord wat ik kan bedenken na een massagebehandeling van Tatiana is herboren, ik had een totaal relaxt gevoel over me alsof ik de hele wereld weer aankon.
Een aanrader voor een ieder die behoefte heeft aan ontstressen, ik heb Tatiana dan ook absoluut in mijn telefoonlijst staan.

Marianne Bouma Zoetermeer

Voor mijn broer met Alzheimer was mijn familie op zoek naar iets waar hij nog echt van kon genieten. Veel bezigheden vielen af omdat hij daar te onrustig voor was en ook niet meer kon door zijn ziekte. Waar hij wel van kon genieten was massage. Wij hebben Tatiana als professioneel masseuse toen benaderd en gevraagd of zij hem wilde masseren. Dit wilde zij graag doen. De rust die Tatiana uitstraalt samen met de ontspannende massage met rustgevende olie, maakte dat hij zich ook kon ontspannen en genieten.

Het geduld en de zorg waarmee Tatiana met mijn broer omgaat heeft ons doen besluiten om Tatiana ook te vragen om wandelingen met hem te maken. Ondertussen kan mijn broer de rust niet meer vinden voor de massage maar geniet hij zichtbaar van de lange mooie wandelingen en het oprechte contact dat hij met Tatiana heeft.

Wij als familie ervaren ook veel steun van Tatiana. Als er iets is meld ze dat meteen. Als we een praktische vraag hebben (bril ophalen, sigaretten kopen) biedt zij ook meteen aan om dit te doen.

Ze is erg begaan met mijn broer en ze heeft echt een band met hem opgebouwd.

Ze is heel attent, stuurt altijd een fotootje van hun samenzijn, neemt een kadootje mee voor zijn verjaardag en reageert direct op vragen van onze kant.

Kortom we zijn heel blij met het warme en lieve contact dat Tatiana heeft met mijn broer.

Marianne Wensveen Ede

Een aantal weken geleden heb ik voor de eerste keer een lichaamsmassage gehad van Tatiana en het was voor mij een openbaring. Ik ben 74 jaar oud en ik heb mij helemaal kunnen ontspannen onder de vaardige handen van Tatiana. Ik lag op mijn buik en ik was weldra van de wereld. Eigenlijk kan ik niet begrijpen hoe de uitwerking is op lichaam en ziel, maar voor mij was het weldadig en gelukzalig.

De omgeving was prettig rustig en Tatiana is zo bedreven en gedreven in haar werk dat ik wel gewild had dat het nog langer duurde. Helaas kom je dan toch weer bij maar wel herboren..

Dat gevoel in lichaam en geest heeft zeker nog een paar weken doorgewerkt. Ik voelde me ruim, mijn lichaam soepel en prettig, helder in mijn hoofd en blij in mijn hart.

Ik heb dan ook het voornemen gemaakt om iedere 3 maanden een behandeling te plannen. Ik zie nu al uit naar de volgende behandeling!