Online mindfulness- en coachingsessies

in videogesprek met Tatiana

Hoewel Tatiana graag persoonlijk contact heeft, begrijpt zij dat er omstandigheden kunnen zijn die het lastig maken om naar de praktijk te komen en waardoor online sessies wenselijk zijn. Woon je bijvoorbeeld niet in de buurt van de praktijk, of ben je op vakantie? Welke reden je dan ook hebt om niet naar de praktijk te komen, het is geen probleem. Een coaching- of mindfulness sessie kan ook online plaatsvinden via een videogesprek met Tatiana (FaceTime of WhatsApp). Gewoon met je smartphone of iPad op jouw eigen locatie.

Makkelijk en handig! Online behandelsessies

We plannen de afspraak vooraf in. Je zorgt dat je op de afgesproken tijd ergens bent waar je ongestoord en vrij kunt praten, zitten en eventueel liggen. Tatiana belt je via FaceTime of video WhatsApp. Na afloop betaal je door middel van een betaalverzoek. Makkelijk toch?

Hoe bereid je de online mindfulness- of coachingsessie goed voor?

Het is handig en fijn als je je handen vrij hebt tijdens ons videogesprek. Daarom is het raadzaam om je telefoon of iPad ergens tegenaan te zetten, zodanig dat in ieder geval je gezicht en liefst ook je bovenlichaam goed zichtbaar zijn op het scherm.

Praktische tips!

Zorg voor:

  • rustige, fijne plek
  • volle batterij
  • device op niet storen modus zodra we contact hebben
  • glas water of thee
  • eventueel tissues

Tarieven online mindfulness- en coachingsessie

30 minuten: € 30,-
45 minuten: € 45,-
60 minuten: € 60,-
75 minuten: € 75,-
90 minuten: € 90,-