Zwangerschapsmassage, 'n ontspannende en bijzondere beleving voor moeder en kind

zwangerschapsmassage bij Massagepraktijk Lichaamstaal in Zoetermeer
Massagepraktijk Lichaamstaal is expert in zwangerschapsmassage ♥

Massagepraktijk Lichaamstaal, expert in zwangerschapsmassages

Ben je in verwachting? Bij Massagepraktijk Lichaamstaal in Zoetermeer ben je in zeer kundige en liefdevolle handen voor een heerlijk ontspannende zwangerschapsmassage. Tatiana Burgers, eigenaar en oprichter van Massagepraktijk Lichaamstaal, is specialist op het gebied van zwangerschapsmassage. Zij legt iedere aanstaande moeder in de watten en zorgt dat moeder en kind samen heerlijk genieten en ontspannen van de liefdevolle aanraking.

Tatiana schenkt iedere cliënt haar persoonlijke aandacht en luistert met oprechte interesse. Het is o.a. deze persoonlijke benadering die voelbaar is in de aanraking dat massage bij Massagepraktijk Lichaamstaal zo bijzonder maakt.

Massage tijdens de zwangerschap, de beste voorbereiding op een ontspannen bevalling

Massage zorgt dat je je bewuster wordt van je innerlijke gevoel. Zwangerschapsmassage zorgt dat je daardoor ook bewuster contact kunt maken met het kindje in je buik. Dat maakt massage tijdens je zwangerschap niet alleen fijn en bijzonder voor jouzelf, maar ook voor je kindje! Op die manier verstevig je de band met je kindje al vóór de geboorte. Door regelmatig een rustgevende zwangerschapsmassage te ondergaan kun je je zodoende goed voorbereiden op een zo ontspannen mogelijke bevalling. Je leert je namelijk goed en bewust te ontspannen en word je ook bewuster van je ademhaling. Een rustige en diepe ademhaling bevordert de ontspanning en zorgt dat je je aandacht goed op jezelf gericht kunt houden tijdens je bevalling.

Wanneer mag je een zwangerschapsmassage ondergaan?

Massage tijdens je zwangerschap mag al vanaf het eerste trimester en zelfs wanneer je 40 weken of langer zwanger bent. Zolang het voor jou maar goed voelt. De aanraking tijdens de zwangerschapsmassage is zacht doch intens. Vanzelfsprekend besteedt Tatiana ook aandacht aan eventuele zwangerschapsklachten. Je kunt het effect van de zwangerschapsmassage vergroten als je de massage met enige regelmaat herhaalt. Een ritme van eens per drie weken wordt door de meeste vrouwen als effectief en plezierig ervaren.

zwangerschapsmassage in Zoetermeer, natuurlijk bij Massagepraktijk Lichaamstaal
Zwangerschapsmassage in Zoetermeer, natuurlijk bij Massagepraktijk Lichaamstaal

Zwangerschapsmassage is niet alleen ontspannend, het kan ook eventuele klachten verlichten die zijn ontstaan door de hormonale veranderingen. 

Wil je een massage afspraak plannen?

Voor het boeken van een zwangerschapsmassage bel of WhatsApp je met Tatiana Burgers op 06-26 492 893. Mailen mag natuurlijk ook!
Tatiana is holistisch masseur en massagetherapeut. Ze is opgeleid aan Holos – de academie voor massagetherapie in Utrecht – en heeft een certificaat voor zwangerschapsmassage. Haar rustige en persoonlijke benadering geeft je direct een ontspannen gevoel.

De adresgegevens en openingstijden van Massagepraktijk Lichaamstaal vind je op de contactpagina.

Lees ook de verschillende reviews van vrouwen die zwangerschapsmassages hebben ondergaan bij Massagepraktijk Lichaamstaal.

Praktische info

Heb je een voedingskussen? Dan mag je die meebrengen naar je afspraak. Tijdens de massage kun je er fijn tegenaan liggen.

Tarieven

  • behandeling van 60 minuten € 58,-
  • behandeling van 75 minuten € 69,-
  • behandeling van 90 minuten € 80,-
  • behandeling van 105 minuten € 92,-