Zwangerschapsmassage, 'n cadeau voor moeder en kind

Ben je in verwachting? Kom dan naar Massagepraktijk Lichaamstaal voor een heerlijk ontspannende zwangerschapsmassage.

Massage tijdens de zwangerschap is een weldaad voor de aanstaande moeder en voor het kindje. Samen heerlijk ontspannen en genieten van de liefdevolle aanraking. De bewustwording die ontstaat door de massage brengt de moeder dichter bij zichzelf en versterkt het contact met het kindje.

Zwangerschapsmassage, de beste voorbereiding op een ontspannen bevalling

Door regelmatig een rustgevende massage te ondergaan tijdens je zwangerschap kun je je goed voorbereiden op een zo ontspannen mogelijke bevalling. Je kunt gedurende je hele zwangerschap gemasseerd worden, al vanaf het eerste trimester – zolang het voor jou maar goed voelt. De aanraking tijdens de zwangerschapsmassage is zacht doch intens en vanzelfsprekend is er aandacht voor eventuele klachten.

Wil je een zwangerschapsmassage plannen?

Bel of WhatsApp met Tatiana op 06 26 492 893 voor het plannen van een afspraak. De adresgegevens en openingstijden van Massagepraktijk Lichaamstaal vind je op de contactpagina.

Lees ook de verschillende reviews van vrouwen die zwangerschapsmassages hebben ondergaan bij Massagepraktijk Lichaamstaal.

Praktische info

Heb je een voedingskussen? Dan mag je die meebrengen naar je afspraak. Tijdens de massage kun je er fijn tegenaan liggen.

Tarieven zwangerschapsmassage

  • behandeling van 75 minuten € 69,-
  • behandeling van 90 minuten € 80,-
  • behandeling van 105 minuten € 92,-