Tatiana Burgers

Masseur | Massagetherapeut | Ontspanningstherapeut | Mindfulnesscoach

Rustig en enthousiast, nuchter en spiritueel, positief en optimistisch

Ik ben een gevoelsmens - innemend en empathisch. Ik houd van mensen en de natuur. Mijn hoogsensitiviteit (HSP) zorgt dat ik veel (aan)voel en daarom teveel prikkels liever mijd, maar het is tevens mijn kracht in m'n werk als masseur en therapeut. Ik kan goed luisteren en observeren, ik lees als het ware de lichaamstaal en voel de energie van degene die ik behandel - zonder mezelf daarbij te vergeten.

Voorafgaand aan de massage besteed ik altijd eerst 'n moment aan een kort gesprek, om te horen waarom je gemasseerd wilt worden en wat er speelt op dat moment. Bij een eerste massagebehandeling vormt dit gesprek tevens de intake om elkaar 'n beetje te leren kennen. Veiligheid en vertrouwen zijn heel belangrijk, dat zorgt dat ik me kan verbinden met jou en zorgt dat jij je volledig kunt ontspannen onder mijn handen tijdens de massage. Hoe beter je de massage ontvangt, hoe dieper je kunt voelen en contact kunt maken met jezelf, en hoe langer je kunt (na)genieten van je massage en de ontspanning.

Tatiana Burgers, oprichter Massagepraktijk Lichaamstaal
Tatiana Burgers, oprichter Massagepraktijk Lichaamstaal

Niet geboren, wel getogen in Den Haag en na vele jaren in Zoetermeer en 'eventjes' in Amsterdam gewoond te hebben in 2022 geëmigreerd naar een prachtige finca in Catalonië. Ik ben bewust alleenstaand moeder van een prachtige (puber)dochter, Giada (2008). Tijdens mijn zwangerschap heb ik aan yoga gedaan en na de geboorte van mijn dochter heb ik een cursus babymassage gevolgd. Zowel de zwangerschapsyoga als het masseren van mijn kindje en de andere moeders bij deze cursus - wat hen zeer goed beviel 🙂 - inspireerde mij dusdanig dat ik besloot om de opleiding tot holistisch masseur en massagetherapeut aan Holos te volgen. In het voorjaar van 2010 heb ik Massagepraktijk Lichaamstaal opgericht. Verder heb ik een cursus zwangerschapsmassage gevolgd en in 2017 een opleiding tot mindfulness- en zelfcompassie-coach.

Tijdens de zomer van 2015 raakte ik burn-out. Over deze heftige periode in mijn leven heb ik een blog geschreven voor de blogsite 'Uit Liefde Voor Jezelf'. Vanuit mijn persoonlijke ervaring met hooggevoeligheid (HSP) en burn-out coach ik tevens cliënten en geef ik praktische tips en adviezen.

Nu is 't moment...

Ik masseer intuïtief en vanuit mijn hart.
Ik zie je en ik hoor je.
Ik maak verbinding met je.
Onder mijn handen kun je je helemaal ontspannen.
Voelen in het nu.
Aandachtig aanwezig, in contact met je lichaam.
Je ziet jezelf, je hoort jezelf, je voelt jezelf.
Zonder oordeel.
Je lichaam en geest vormen een geheel.
Aandacht voor jezelf. ♥
Van denken naar voelen naar Zijn.

Massage | Aanraken | Ont-moeten | Zijn | Bewustwording | Energetisch contact | Ademhaling | Voelen | Nu | Aandacht | Vanuit 't hart | Verbinding | Mindfulness | Liefdevol

Ik houd van masseren en van 't begeleiden van mensen tijdens hun zwangerschap, burn-out, rouwverwerking, ziekte, het vieren van 't leven, and so on... - want eigenlijk is ieder moment en iedere situatie geschikt voor massage! 🙂

Kan ik iets voor je doen?

Heb je na het lezen van al deze info 't gevoel dat ik iets voor je kan betekenen? Kan ik je bijstaan tijdens deze periode van jouw leven? Of wil je gewoon even lekker ontspannen tijdens een moment geheel voor jezelf?
Neem dan contact met mij op. Ik ontmoet je graag!

Hartelijks,
Tatiana