Wat staat er op ’t massage menu?

Hieronder zie je een overzicht met diverse massages waarvoor je bij Massagepraktijk Lichaamstaal terecht kunt. Meer om je een idee te geven van de mogelijkheden, want geen enkele massage is standaard bij Massagepraktijk Lichaamstaal.

Tatiana stemt iedere massage die zij geeft af op de persoon, de intentie van de massage en de omstandigheden van ’t moment. Dat maakt dat iedere massage bij Lichaamstaal maatwerk is.

Nek-schouder massage

Nek en schouders hebben vaak veel te verduren. Spanning door stress of fysieke inspanning hoopt zich op in de spieren waardoor klachten als vastzittende nek en schouders maar ook hoofdpijn het gevolg kunnen zijn.

Een goede, beetje stevige nek en schouder massage vermindert de spanning – zowel fysiek als mentaal – en zorgt dat je er weer tegenaan kunt!

Voor de nek-schouder massage adviseert Tatiana de Weleda Arnica massageolie.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage zorgt dat je je energieker, vitaler en veerkrachtiger voelt. Verwen jezelf regelmatig met ’n heerlijke, diep ontspannende energetische ontspanningsmassage. Laat spanning en stress van je afglijden en kom volledig tot rust. Hervind de balans tussen je lichaam en geest. Zodat je meer contact maakt met je lichaam en minder in je hoofd zit.

Keuze uit onderstaande deelmassages, een combinatie of voor het complete lichaam (1 t/m 4 – minimaal 90 min.):

  • Nek, schouders, rug en billen (incl. armen en handen, en eventueel ook hoofd)
  • Benen (indien gewenst ook voeten)
  • Borst
  • Buik

Meer over Ontspanningsmassage

Massagetherapie

Bij fysieke, psychische en/of emotionele klachten door spanning, verdriet, angst en bij HSP, PMS, burn-out, PTSS, etc.

  • Voorafgaand aan deze massage vindt altijd een persoonlijk gesprek plaats, en na afloop van de massage eventueel een kort nagesprek (de gesprekken vallen binnen de gereserveerde behandeltijd).
  • Indien gewenst geeft Tatiana ook tips en adviezen voor een meer ontspannen en bewuste leefstijl bij HSP, burn-out, etc.

Meer over Massagetherapie

Mindful massage

Nu is ’t moment!

Mindful massage werkt ontspannend en stimuleert een betere verbinding en balans tussen lichaam en geest. Word je bewust van wat je voelt en ervaart in het nu. Zonder te oordelen zijn met wat er is.

Tijdens de Mindful massage begeleidt Tatiana je met meditatieachtige mindfulness oefeningen.

Zwangerschapsmassage

Massage tijdens de zwangerschap is een weldaad voor moeder en kind. De rustige, liefdevolle aanraking zorgt voor ontspanning van lichaam en geest, vermindert klachten en is tevens een goede voorbereiding voor je bevalling. Zwangerschapsmassage versterkt de band met ’t kindje al voor de geboorte.

Meer over Zwangerschapsmassage

Mama massage AKA Moeder massage

Mama massage – ook wel Moeder massage genoemd – is naast heerlijk ontspannend ook nog eens heel goed voor je. De massage helpt je lichaam sneller te herstellen na je bevalling. Mama massage helpt ook klachten als vermoeidheid, spanning en hoofdpijn verminderen. Gewoon even een moment van aandacht, ontspanning en opladen voor jezelf.

Meer over Mama massage

Me Time massage

Verwennerij speciaal voor vrouwen

De heerlijke combinatie van Weleda Wilde Rozenolie en Weleda Lavendel ontspanningsolie zorgt voor een ultiem verwenmoment dat je van top tot teen laat ontspannen.

  • Deze massage kan uitgebreid worden met een voetenbad met Weleda Lavendel Ontspanningsbadmelk.

Anti – cellulitis massage

Massage van benen, heupen, billen en eventueel buik met Weleda Berken Anti Cellulite Olie.

Weleda Berken Anti Cellulite Olie verstevigt het bindweefsel, helpt cellulitis te verminderen en maakt de huid gladder en elastischer. De frisse, pittige geur van cipres en grapefruit in combinatie met de wat steviger aanraking tijdens de massage maken deze behandeling tot een weldadige en verkwikkende beleving.