Waarom is holistische massage eigenlijk zo goed voor je?

Holistische massage, een natuurlijke remedie
Neem de tijd voor jezelf… Nu is ’t moment!

Massage past in een gezonde en bewuste leefstijl. Regelmatig een fijne massage krijgen is goed voor je fysieke – en je mentale gezondheid. Je voelt je energiek, blij en lekker ontspannen.

Massage zorgt dat de circulatie van je bloed en je lymfe op peil blijven en vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd worden. Hierdoor herstelt je lichaam sneller na bijvoorbeeld intensieve (sportieve) inspanning, maar ook bij herstel na ziekte. Daarom is het heel belangrijk om ook direct na je massagebehandeling voldoende water te drinken. Water zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen afgevoerd en uitgescheiden worden. Massage komt zodoende je immuunsysteem en dus je weerstand ten goede.

Massage zorgt ook dat je bewuster contact kunt maken met je lichaam, waardoor je minder in je hoofd zit. Zodoende leer je je lichaam goed kennen en ook naar je lichaam te luisteren. Signalen als stress, pijn en vermoeidheid kun je tijdig oppikken om verergering van klachten of problemen (zoals overspannenheid en burn-out) te voorkomen.

Massage ontspant je niet alleen fysiek maar ook mentaal waardoor er rust en ruimte ontstaat in je hoofd. Hoe minder je in je hoofd zit, hoe minder spanningsklachten je zult ervaren. Dit merk je direct aan je nek en schouders. De algehele ontspanning zorgt er onder andere voor dat je beter zult slapen en uitgerust wakker wordt.

Lekkerder in je vel door holistische massage!

Massage is een heerlijke manier om te ontspannen en los te komen van de dagelijkse drukte. Tatiana masseert intuïtief en vanuit de holistische visie. Zij bekijkt de mens in zijn geheel – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Haar massages zijn heilzaam voor zowel lichaam als geest.

Massage in Amsterdam door Tatiana Burgers

Wil je meer uit de massage halen? Wil je blijvend lekkerder in je vel zitten? Dat kan! Door je regelmatig te laten masseren stimuleer je je bewustwording en kom je sneller in de flow van ontspanning. De aanraking leert je met aandacht te voelen, beleven en contact te maken met je lichaam.

Bekijk het massage menu van Massagepraktijk Lichaamstaal.

Professionele massages met persoonlijke aandacht

Praktijk Lichaamstaal staat bekend om kwaliteit en professionaliteit. Iedere cliënt krijgt Tatiana’s persoonlijke aandacht, vanaf de ontvangst tot en met het afscheid.

Geen massage is hetzelfde bij Praktijk Lichaamstaal. Tatiana masseert intuïtief. Zij voelt waar spanning en onrust zit. Mede door haar hooggevoeligheid voelt zij mensen aan. Tijdens de behandeling is haar aandacht in het nu en bij haar cliënt. Tatiana verbindt zich als het ware energetisch met de cliënt die ze behandelt. Door deze persoonlijke benadering – die door cliënten zeer gewaardeerd wordt – onderscheidt Praktijk Lichaamstaal zich van de andere praktijken en salons.

Massage bij Lichaamstaal, ’n bijzondere beleving

Tatiana werkt vanuit de holistische visie en Mindfulness. Zij stemt haar behandeling af op wat er is of speelt op dat moment. Iedere behandeling begint met een kort gesprek voorafgaand aan de massage. Aan jou de gelegenheid om te vertellen waarom je gemasseerd wilt worden. Zodra je op de tafel ligt begeleidt Tatiana je naar het zijn en voelen in het hier en nu. Dit zorgt ervoor dat je minder in je hoofd zit en zodoende de aanraking bewust kunt beleven en ontvangen.

Na de massage voel je je als herboren. Volledig ontspannen van top tot teen. In combinatie met de geweldige – 100% natuurlijke – oliën van Weleda wordt je massage zo een heel bijzondere beleving van ontspanning en bewustwording.


“Tatiana’s massage is als balsem voor de ziel …”

Cliënten voelen zich gezien en gehoord door Tatiana, ze voelen zich veilig en vertrouwd. Dat maakt een massagebehandeling bij Praktijk Lichaamstaal anders, bijzonder en compleet!

Wist je dat een massage -oftewel een liefdevolle aanraking- helend is?

Massage is als een natuurlijk medicijn. Bij fysieke klachten, bij spanning en bij stress. Maar ook bij overspannenheid en burn-out en bij (onverwerkte) emotionele spanning – door bijvoorbeeld traumatische ervaring – zorgen massages voor een weldadig effect, zowel lichamelijk als mentaal.

Ook voor zwangerschapsmassage, mama massage en massagetherapie ben je bij Praktijk Lichaamstaal aan het juiste adres.

Bekijk het volledige massage menu van Praktijk Lichaamstaal.

Massage in Zoetermeer bij Massagepraktijk Lichaamstaal, uitsluitend met de 100% natuurlijke olie van Weleda
Tatiana masseert met de 100% natuurlijke oliën van Weleda

100% natuurlijk, met de oliën van Weleda

Tatiana werkt met de diverse huid- en massageoliën van het merk Weleda. Deze heerlijke oliën bevatten uitsluitend 100% natuurlijke (deels biologisch geteelde) ingrediënten. Welke olie kies je voor jouw massage?