Spanning, verdriet, angst

Het lichaam slaat alle emoties en ervaringen die je meemaakt in je leven op. Onbewuste en ook bewuste overtuigingen spelen hier een belangrijke rol bij. Door met liefdevolle aandacht contact te maken met je lichaam en je gevoel kun je tot jezelf komen – tot wie je in essentie bent.

Holistische massagetherapie

Holistische massagetherapie kan als bijzondere en liefdevolle ingang ervaren worden om in contact met je diepere zelf te komen. Waarbij er ook contact gemaakt kan worden met dieper liggende (onverwerkte en of weggedrukte) emoties als angst en verdriet. Ook traumatische ervaringen kunnen door middel van massagetherapie verwerkt worden. De aanraking nodigt je uit om te voelen en contact te maken met jezelf, je gevoel en je lichaam. Ook je ademhaling is hierbij van groot belang. En dus zal Tatiana je tijdens de massagebehandeling ook uitnodigen om je ademhaling te volgen. Zo laat zij je bewust ervaren welk effect een diepe(re) in- en uitademing op je heeft.

Praktische info

  • Voorafgaand aan de massage vindt altijd een persoonlijk gesprek plaats, en eventueel na afloop van de massage een kort nagesprek.
  • Indien gewenst geef ik ook tips en adviezen voor een meer ontspannen en bewuste leefstijl bij HSP, burn-out, etc.

Wil je een massagetherapie behandeling reserveren?

Bel of WhatsApp met Tatiana op 06 26 492 893 voor het plannen van een afspraak. De adresgegevens en openingstijden van Massagepraktijk Lichaamstaal vind je op de contactpagina.

Tarieven Massagetherapie & coaching

  • behandeling van 90 minuten – €90,-
  • behandeling van 105 minuten – €105,-
  • behandeling van 120 minuten – €120,-