Mama massage, 'n heerlijk en weldadig moment voor kersverse moeders

Gefeliciteerd, je bent moeder geworden! Je hebt je zwangerschap en je bevalling achter de rug. Je lichaam is nu bezig aan het herstellen van de afgelopen periode, het zogeheten ontzwangeren. Deze herstelperiode duurt gemiddeld 9 maanden tot een jaar. Naast fysieke klachten zoals vermoeidheid, stress, opvliegers en haaruitval kun je het ook emotioneel behoorlijk zwaar hebben na je bevalling. Mama massage biedt prettige en natuurlijke ondersteuning tijdens deze periode.

Herstellen en ontspannen door mama massage

Mama massage bevordert het herstel van je lichaam, maar zorgt ook dat je mentaal kunt ontspannen. Een heerlijk moment helemaal voor jezelf waarin alle aandacht voor jou is. Want, als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor je baby zorgen!

Mama massage geeft je nieuwe energie

Massage stimuleert de doorbloeding van je lichaam. Hierdoor wordt de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en de afvoer van afvalstoffen verbeterd, en dit komt het functioneren van je organen ten goede. Je voelt je lekkerder in je vel en krijgt weer nieuwe energie! En dat is niet alleen fijn voor jou als kersverse moeder, maar ook voor je gezin.

Aandacht van moeder tot moeder

Ook de Mama behandeling begint met een kort gesprek voorafgaand aan de massage. Tijdens dit gesprekje kun je aangeven hoe je je voelt en wat je gemasseerd wilt hebben. Voor sommige moeders is ’t luisterend oor van Tatiana al heel fijn en ontspannend. Vanzelfsprekend stemt Tatiana de massage af op jouw wensen en houdt zij rekening met je eventuele klachten.

Wil je een mama massage plannen?

Bel of WhatsApp met Tatiana op 06 26 492 893 voor het plannen van een afspraak. De adresgegevens en openingstijden van Massagepraktijk Lichaamstaal vind je op de contactpagina.

Praktische tips

Het is heel fijn als je na je massage nog even lekker rustig aan kunt doen om extra goed van je welverdiende ontspanning te kunnen genieten. Dus probeer ervoor te zorgen dat je kleine schat nog iets langer in de goede handen van je oppas kan blijven. 😉

Tarieven Mama massage

  • behandeling van 60 minuten € 58,-
  • behandeling van 75 minuten € 69,-
  • behandeling van 90 minuten € 80,-
  • behandeling van 105 minuten € 92,-