massage afspraak maken

’n Massage afspraak maken?

Het reserveren van je massage afspraak bij Massagepraktijk Lichaamstaal is heel eenvoudig! Je kunt Tatiana bellen, WhatsApp-en, SMS-en of mailen – wat je zelf ’t fijnste vindt.

Telefoon   –   WhatsApp   –   Mail

Handig om te weten!
Voor het plannen van je massage afspraak is het handig als je je voorkeur doorgeeft voor de dag(en) en dagdelen (ochtend/middag/avond) waarop je kunt afspreken. En vermeld daarbij ook graag de gewenste tijdsduur van je afspraak.

Tijdens de massagebehandelingen wordt de telefoon niet beantwoord, spreek dan even iets in of stuur alsnog een WhatsApp-berichtje. Tatiana reageert zodra zij kan direct op ’t bericht of belt je terug.

Massagepraktijk Lichaamstaal
Klipperkade 138
2725 HC Zoetermeer
06 – 26 492 893
afspraak@luisternaarjelichaam.com

Je massage afspraak verzetten of annuleren

Je kunt je massage afspraak kosteloos verzetten of annuleren, mits je dit uiterlijk 24 uur van te voren doet. Afspraken die niet tijdig verzet of geannuleerd zijn worden volledig in rekening gebracht.

Route naar Massagepraktijk Lichaamstaal

Massagepraktijk Lichaamstaal is gevestigd aan de Klipperkade 138 in de natuurrijke wijk De Leyens in Zoetermeer. De praktijk is zowel met de auto als ’t OV – RandstadRail Tram 3 – goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.