Geef ‘ns een massage cadeau

Wil je een lieve vrouw verrassen met een bijzonder, liefdevol en ontspannend cadeau? Geef dan een massage cadeaubon van Praktijk Lichaamstaal. Een massage cadeaubon is verkrijgbaar voor een complete behandeling maar ook voor een bedrag naar keuze (vanaf 10 euro).

Maak je massage cadeaubon compleet met Weleda!

Met de 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda maak je je massage cadeau nog mooier en helemaal compleet. Bijvoorbeeld met een heerlijke douchecrème, bodylotion of met één van de wereldberoemde Skinfood producten.

Weleda heeft ook twee verzorgingslijnen speciaal voor baby’s, op basis van Calendula voor de normale huid en Witte Malva voor de gevoelige huid. Leuk om je cadeaubon voor een zwangerschapsmassage of mama massage mee uit te breiden!

Bestel je massage cadeaubon online

Bel, WhatsApp of mail Tatiana om je massage cadeaubon te bestellen. Als je duidelijk aangeeft voor welk bedrag of welke massagebehandeling je een cadeaubon bestelt, staat het cadeau feestelijk ingepakt dezelfde dag nog voor je klaar.

Nu ook digitale massage cadeaubonnen

Ben je niet in de gelegenheid om langs de praktijk te komen om het cadeau op te halen? Bestel dan een digitale massage cadeaubon! Je ontvangt de cadeaubon in je mailbox en kunt deze vervolgens zelf printen.