Zijn, onthaasten, opladen

Mindfulness in de natuur in Amsterdam

Tijdens Mindfulness in de natuur in Amsterdam doe je samen met Tatiana diverse mindfulness- en meditatie oefeningen. Ervaring met mindfulness is fijn maar zeker niet noodzakelijk. Vanzelfsprekend begeleidt Tatiana je bij de oefeningen zoals je dat wellicht al gewend bent bij haar massagebehandelingen.

De tarieven voor één-op-één Mindfulness in de natuur in Amsterdam zijn:

  • 30 minuten: 30 euro
  • 45 minuten: 45 euro
  • 60 minuten: 60 euro

Voor het maken van een afspraak voor je Mindfulness sessie kun je Tatiana telefonisch (bellen / WhatsApp) en per mail contact opnemen.


Info

Data & tijd:
op afspraak
Vertrekpunt:
nader af te stemmen
Kosten:
30 minuten: 30 euro
45 minuten: 45 euro
60 minuten: 60 euro

Graag vooraf aanmelden bij Tatiana. Aanmelden kan telefonisch en per WhatsApp op 06-26 492 893 en per mail op afspraak@luisternaarjelichaam.com.


Het doel van mindfulness in de natuur is niets anders dan zonder oordeel bewust zijn en gewaarworden wat er is, in jezelf en de natuur om je heen. Het effect van Mindfulness in de natuur is dat je (je) bewust bent, ontspant en oplaadt. Dus met een flinke dosis energie en een blije glimlach op je gezicht ga je na afloop weer naar huis – en dan niet op de automatische piloot maar geheel bewust van jezelf, wat je doet en waar je bent.

Beleving via je zintuigen

Voelen, beleven en zijn. Met aandacht voor jezelf en het natuurschoon om je heen – in het hier en nu. Zonder oordeel. Gewoon in de natuur om de hoek.

Voel de zon, regen en of de wind. Ruik de geur van de natuur. Hoor ’t getjilp van vogels, ’t gekwaak van kikkers, het wuivende riet, een specht die roffelt tegen een boom…

Als je midden in de natuur bent – in stilte – is er niets anders dan het nu. Je zintuigen beleven wat er is. In de natuur kun je je gedachtes even helemaal loslaten en volledig zijn met wat je voelt en ervaart. Je ademt diep in… en weer diep uit. Genieten gaat hier vanzelf. Opladen ook.

Tatiana neemt je mee in een prachtig natuurgebied op circa 5 minuten loopafstand van de massagepraktijk, de Tuinen van West. Hier kun je volop genieten van diverse facetten die de natuur ons biedt. Water, polder, bomen, bloemen, vogels, lucht, wind, zon, insecten, aarde, planten, regen, grassen, mossen, paddenstoelen, kikkers, egels, en zo voort, en zo voort.

Mindfulness met Tatiana, nabij NoordAa in Zoetermeer
Mindfulness oefeningen met een groepje nabij de Noord-Aa in Zoetermeer

Waarom is Mindfulness in de natuur goed voor je?

Kun je je moeilijk ontspannen? Slaap je slecht? Zit je voortdurend in je hoofd of overheersen je (negatieve) gedachten? Kun je lastig in ’t nu zijn? ‘Moet’ je veel van jezelf? Ben je burn-out, oververmoeid of overspannen?

Als je slechts 1 van deze vragen met ‘Ja’ beantwoordt is Mindfulness in de natuur in Amsterdam met Tatiana zeker een aanrader en goed voor je!

En als je meerdere vragen met ‘Ja’ beantwoordt, zeg ik ‘Wacht geen moment langer en meld je gelijk aan voor Mindfulness in de natuur in Amsterdam!’

Mindfulness in de natuur voor groepen

Wil je Mindfulness in de natuur beleven in groepsverband? Natuurlijk kan dat! Als teamuitje met collega’s, of met je familie, vrienden en vriendinnen. Neem even contact op met Tatiana en bespreek de mogelijkheden.