Tatiana Burgers, intuïtief, holistisch massagetherapeut, masseur en spiritueel lifestyle coach

Holistische massage en massagetherapie nabij L'Ampolla en Tortosa

voor vrouwen die bewust en ontspannen willen leven

Welkom bij TATI nabij L'Ampolla en Tortosa

Hi! Mijn naam is Tatiana Burgers. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk voor intuïtieve, holistische massage, therapie en zwangerschapsmassage nabij L'Ampolla en Tortosa. Ervaar je stress? Heb je last van fysieke en of psychische klachten door spanning, angst, verdriet of door traumatische ervaring? Heb je bijvoorbeeld last van hoofdpijn, ben je overspannen of heb je vermoeidheidsklachten? Ben je burn-out, of zit je tegen een burn-out aan? Voel je je depressief?

De holistische massages die ik geef zijn diep ontspannend en werken helend. De wijze waarop ik masseer zorgt dat je fysiek en mentaal diep ontspant en dat je weer goed in je vel komt te zitten.

Uit je hoofd door holistische massage nabij L'Ampolla en Tortosa

Merk je dat je veel in je hoofd zit, en je eigenlijk altijd 'aan' staat? Vind je het lastig om je te ontspannen? Dan is holistische massage zeker aan te raden voor je. Ik werk als professioneel massagetherapeut en holistisch masseur in mijn eigen praktijk, TATI. De praktijk is gevestigd op Coll de l'Alba, nabij L'Ampolla, Camarles en Tortosa.

Goede zorg voor anderen begint bij liefdevolle zorg voor jezelf

Nu is 't moment - je verdient het!

Holistische massage nabij L'Ampolla en Tortosa

Bewust voor (hoog) sensitieve vrouwen

Sinds de start van mijn praktijk in 2010 heb ik heel veel mensen gemasseerd en begeleid, mannen en vrouwen, van jong tot oud en ook kinderen. Ik heb heel veel mensen geholpen om weer contact te maken met zichzelf. Mensen die er door verschillende redenen helemaal doorheen zaten. De laatste jaren merkte ik dat ik het liefst met vrouwen werk, in het bijzonder met hoogsensitieve (HSP) vrouwen. Ik ben zelf HSP en kan me goed verbinden met mensen en voelen wat zij voelen. Ik lees als het ware hun lichaamstaal en voel emoties en spanning. Daarom heb ik bewust gekozen om voornamelijk vrouwen te behandelen in mijn praktijk. Hoogsenstieve mannen zijn ook van harte welkom.

Holistische massage vereist veiligheid en vertrouwen

Holistische massage gaat verder dan het aanraken van huid en spieren. Holistische massage en massagetherapie nodigen je uit contact te maken met de diepere lagen van jouw zijn; je mentale, fysieke, emotionele en spirituele laag. Verbinding maken met de verschillende lagen van jouw zijn (of wezen) vergt dat je je veilig voelt en vertrouwen hebt in degene die je aanraakt. Daarom start een behandeling altijd met een voorgesprek. Tijdens dit gesprek kun je iets vertellen over jezelf en wat de reden is voor je massage. Ook vraag ik je naar de intentie voor je massage. Hoe bewuster je bent van het doel dat je wilt bereiken, hoe bewuster je je daarop kunt richten en dus kunt verbinden met jezelf. Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben.

Mindfulness en holistische massage gaan hand in hand

Voorafgaand aan je massage begeleid ik je in alle rust naar het hier en nu. In het hier en nu kun je namelijk verbinden met jezelf en bewust voelen wat er is. Je zult ervaren dat deze staat van zijn heel ontspannen is. Je gaat niet meer op de automatische piloot maar bent je bewust van jezelf, je ademhaling, je lichaam en wat je voelt. Je bevindt je dan in een aandachtige en oordeel loze staat van zijn, ook wel mindfulness genoemd. Mindfulness is voor mij persoonlijk een heel prettige manier van zijn, van leven. Mindfulness is dan ook niet voor niets al jaren mijn leefstijl.

Holistische massage en persoonlijke aandacht

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en 100% natuurlijke olijfolie vormen de basis voor de fijnste holistische massage op Coll de l'Alba nabij Tortosa, Camarles en L'Ampolla. Het resultaat van zo’n massage? Je voelt je als herboren, zo heerlijk ontspannen! Holistische massage bij TATI is nooit ‘zomaar’ een massage. Ik geef geen standaard routinematige massage, maar intuïtieve massage. Mijn handen gaan waar ik spanning voel. De wijze waarop ik masseer is rustig en liefdevol, aandachtig en intens. Mijn massages laten je voelen, brengen je in contact met jezelf en zorgen voor ontspanning en bewustwording. Mijn cliënten ervaren de massages als zeer prettig, bijzonder, heel ontspannend en rustgevend. Lees de reviews.

Zwangerschapsmassage en mama massage nabij L'Ampolla en Tortosa

Naast het geven van holistische massage en massagetherapie nabij L'Ampolla en Tortosa ben ik gespecialiseerd in het geven zwangerschapsmassage en het begeleiden van aanstaande moeders naar een zo ontspannen en natuurlijk mogelijke bevalling. Zwangerschapsmassage stimuleert het contact en de liefdevolle verbinding met je baby. Na je kraamtijd (~ 6 weken na de geboorte van je kindje) ben je van harte welkom voor mama massage. Mama massage bevordert het herstel van je lichaam na je zwangerschap en bevalling, en is tevens een fijn moment geheel voor jezelf. Want goede zorg voor anderen begint bij liefdevolle zorg voor jezelf.

Massagepraktijk op Coll de l'Alba nabij L'Ampolla, Camarles en Tortosa

De massagepraktijk bevindt zich in de openlucht op mijn finca op Coll de l'Alba. De finca voelt goed aan, de energie is er vredig en kalm. Ook voor je favoriete Weleda verzorgingsproducten kun je bij praktijk TATI terecht! Je bestelling kun je eenvoudig doorgeven via WhatsApp of mail.

Veel liefs en graag tot ziens in mijn praktijk!
Tatiana Burgers