Ga voor je gezondheid, doe de Healthy Change Challenge en reset je lichaam

Werk aan je gezondheid, reset je lichaam en voel je weer heerlijk en energiek

Nadat ik had gezien dat een kennis van mij zich weer energiek voelt, straalt en superlekker in haar vel zit dankzij een healthy change systeem, werd ik nieuwsgierig. Ik besloot om er voor te gaan zodat ik me ook weer energiek ga voelen, omdat ik er genoeg van heb om me futloos te voelen, een opgeblazen buik te hebben en iedere nacht tussen 3 en 4 uur wakker te worden en daarna te liggen woelen tot de wekker gaat.

Mijn klachten en persoonlijke doelen

Ik had last van overgangsklachten, zoals nachtelijk zweten, opvliegers, moodswings en verminderd libido. Ik wilde van mijn buikvet af en mijn hormoonhuishouding weer in balans brengen.

Slechts enkele dagen nadat ik gestart was met het Healthy Change systeem merkte ik al zoveel verschil! Ik begon wat af te vallen, d.w.z. mijn buikvet werd minder, ik begon mijn figuur weer terug te krijgen en voelde me superenergiek! Zoveel energie heb ik in geen jaren gehad! Whoohoow! Ik ben zo enthousiast!
– Tatiana

Wil je weer lekker in je vel zitten en je vitaler voelen dan ooit?

Ook jij kunt je absoluut geweldig voelen en vitaler dan ooit! En zo zul je ook voelen zodra je start met de 30-daagse Healthy Change! Het Healthy Change systeem is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke superfoods en supplementen.

Wat houdt de 30-daagse Healthy Change reset in?

Een maand lang ga je je lichaam optimaal gezond voeden met natuurlijke superfoods en supplementen. Hierdoor reset je lichaam zich naar de oorspronkelijke ‘fabrieksinstellingen’. Je lichaam gaat weer functioneren zoals het behoort te functioneren.

Naast het dagelijks gebruik van de superfoods en supplementen eet je nog één of twee gezonde maaltijden per dag, dit is afhankelijk van je klachten en wat je jezelf tot doel stelt.

Het gebruik van de op ayurveda gebaseerde superfoods is zeer eenvoudig. Je hoeft geen ingewikkelde maaltijden te bereiden. En het is geen dieet! Als je dat wilt, kun je er echter wel wat kilo’s mee kwijtraken.

Daarnaast ga je tijdens deze 30 dagen vier detoxdagen doen. Op deze detoxdagen drink je een supergezond kruidendrankje dat je afvalstoffensysteem ondersteunt en zodoende je helpt om energie te krijgen.

Je zal zien, na slechts enkele dagen begin je het effect al te merken en zul je voelen dat je stress afneemt en dat je je energieker voelt. En dat is dan nog slechts het begin!

Mijn persoonlijke ervaring en resultaten na slechts twee weken Healthy Change reset!

☀️ veel energie
☀️ stressvrije darmen(!!)
☀️ minder buikvet
☀️ beter slapen
☀️ uitgerust wakker worden
☀️ helder in m’n hoofd
☀️ strakker in m’n vel
☀️ nauwelijks nog moodswings
☀️ nauwelijks tot geen cravings
☀️ algeheel blij gevoel

Review van Ellen

Ik ben altijd heel slank geweest. En hoefde daar niet veel voor te doen of te laten. Maar nu ik tegen de 50 loop en de overgang langzaamaan zijn intrede doet merkte ik dat mijn lichaam veranderde. Zichtbare cellulitis op m’n benen, een klein rolletje op mijn rug en mijn buik groeide zichtbaar. Hoort erbij zeggen ze dan… Maar ik vind van niet, ik ben er niet aan toe.

Door de 30 day healthy challenge herken ik mijn eigen lichaam weer en bovengenoemde stoornissen zijn weer weg, superblij en helemaal dat ik me er niet bij neer heb gelegd. Isagenix heeft me geholpen mijn metabolisme en hormoonhuishouding te normaliseren. Daarbij voel ik me heerlijk, slaap goed en zit ik weer lekker in mijn eigen lijf, ik raad het iedereen aan. 🤗

Ellen
49 jaar

Hoe voel jij je nu?

Je (her)kent ’t vast wel dat gevoel van niet lekker in je vel zitten. Je voelt je moe en gestresst, bent niet vooruit te branden, je kunt je aandacht er niet goed bij houden, hebt moeite met focussen, mistig in je hoofd, je slaapt slecht, hebt een kort lontje, en zo voort. Heb je ook regelmatig een opgeblazen gevoel, zo’n volle buik? Of baal je van wat overtollige kilo’s?

Zit je nu te knikken, en denk je bij jezelf ‘Ja, dit herken ik! Ja, ik heb hier ook last van! En ja, ik wil van deze klachten af! ’ Dan is de Healthy Change reset ook iets voor jou!

Review van Sandra

De 30 dagen health challenge
Al een aantal jaar ben ik heel bewust van wat en hoe ik eet. Probeer dingen die ik interessant vind uit, en ik heb ondertussen heel wat gezondheids overtuigingen ontwikkeld. Ook sta ik nog steeds open voor nieuwe en andere dingen. En daar kwam opeens deze challenge op mijn pad. Aangegaan en kan met volle overtuiging zeggen dat ik me er heel goed bij voel!
Pure voeding, ondersteuning van goed werkende supplementen en n wekelijkse detox dag zorgen voor een helder en fit gevoel.

En ja, dat toch wel wat vollere buikje (wat ik nooit had, maarja overgang) is ook echt weer slinkende💪🏻
Dat is heel fijn en zorgt er zelfs voor dat ik deze producten voorlopig in mn dagelijkse eet patroon blijf gebruiken.
Ps : mijn nachtrust is zooooveel beter, dat is echt niet te ontkennen!!

Sandra
46 jaar

Mannen opgelet!

De Healthy Change is niet alleen voor vrouwen! Dus mannen… Wil jij aan je gezondheid werken en je lichaam terugbrengen naar z’n oorspronkelijke, natuurlijke staat? Neem dan contact met mij op!

Hoe werkt de 30-daagse Healthy Change reset eigenlijk?

In 30 dagen werken we aan drie pijlers.

De eerste pijler is het terug in balans brengen van je hormonen. Door dagelijkse stress, E-nummers in onze voeding, chemische stoffen in kleding en huidverzorging, en ook door de luchtvervuiling raakt de balans in ons lichaam verstoord en werkt het lichaam niet meer optimaal.

De tweede pijler van de Healthy Change ondersteunt je afvalstoffensysteem. Door de vele afvalstoffen die zich ophopen in ons lichaam, heeft ons lichaamseigen ontgiftingssysteem het zwaar en kan het de nodige ondersteuning gebruiken.

De derde pijler richt zich op optimaal voeden. Onze voeding bevat helaas veel minder waardevolle voedingsstoffen dan bijvoorbeeld zo’n dertig jaar geleden. Hierdoor lopen heel veel mensen ongemerkt met tekorten aan voedingsstoffen rond, dat allerlei gezondheidsklachten kunnen veroorzaken.

Door deze 3 pijlers gezamenlijk aan te pakken brengen we je lichaam weer terug in balans en zul je merken dat je meer energie krijgt, beter gaat slapen, dat als je een paar kilo te veel hebt, dat je af gaat vallen en dat je algeheel weer lekker in je vel komt te zitten.

De Healthy Change producten

De Healthy Change reset is gebaseerd op een combinatie van producten die in synergie met elkaar samenwerken. Variërend van een aantal kruidendrankjes, een paar voedingssupplementen en een superfoodsmoothie. De superfoodsmoothie is een volledige maaltijd met 23 vitaminen en mineralen en met een voedingswaarde die gelijk staat aan 3 biologische maaltijden. Dit is dus echt een dagelijkse boost voor je lichaam gedurende 30 dagen.

Maak van je 30-daagse Healthy Change een WIN-WIN-WIN situatie

Wil je net als ik niet alleen aan je eigen gezondheid werken en je superlekker voelen, maar ook anderen helpen zich weer gezond en goed te voelen en ook nog ‘ns extra inkomen genereren? Dat kan!

Je hoeft hiervoor geen verkoop skills te hebben – die heb ik namelijk ook niet. Door het delen van je enthousiasme en jouw persoonlijke ervaringen gaat het eigenlijk vanzelf. Dat hoeft ook niet perse op social media, want je vrienden, collega’s, buren, familie, etc. gaan aan je zien en merken dat je je supergoed voelt, en willen dan weten hoe je dat doet.

Zo wordt jouw Healthy Change een win-win-win situatie. Een soort virus maar dan met alleen gezonde en zeer positieve effecten!

Mijn persoonlijke ervaring en resultaten

Ben je benieuwd naar mijn persoonlijke ervaring en resultaten van zowel tijdens als na mijn 30-daagse Healthy Change reset? Deze heb ik gedeeld op mijn Instagram account.

Op deze pagina vind je mijn resultaten na 30 dagen Healthy Change reset.