Ontspanningsmassage

Adem diep in… en langzaam weer uit. Je aandacht verschuift rustig van je hoofd naar je lichaam. Laat de spanning van je afglijden. Voel de tintelingen in je lichaam. Je voelt je als herboren, zo heerlijk ontspannen.

Massagetherapie

Massagetherapie biedt ondersteuning bij emotionele en of fysieke pijn door ziekte, het verwerken van verlies of traumatische ervaring, burn-out, overspannenheid, depressie, etc.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage zorgt voor rust en ontspanning, vermindert zwangerschapsklachten en verrijkt het contact met je kindje(s). Ondersteunt tevens de voorbereiding op je bevalling.

Mama massage

Mama massage helpt je om na je zwangerschap en bevalling het herstel van je lichaam te bevorderen, maar natuurlijk ook om mentaal en fysiek te kunnen ontspannen. Gewoon een heerlijk moment voor jezelf. ♥

Mindful massage

Een Mindful massage nodigt je uit om in ’t hier en nu te zijn en te voelen. Het doel van een Mindful massage is bewust zijn en gewaarworden wat er is, in jezelf en om je heen. Het effect van een Mindful massage is ontspanning en bewustwording. Alles dat er is gebeurt in het nu. ♥

Me Time massage

Me Time massage is ’n cadeautje voor jezelf. De heerlijke combinatie van Wilde Rozenolie en Lavendel ontspanningsolie zorgt voor een ultiem verwenmoment dat je van top tot teen laat ontspannen.

coaching-massage-hsp

Massage & coaching HSP

Ben je hoog sensitief en heb je behoefte aan ontspanning, ’n luisterend oor, reflectie en handvatten, zodat je met meer aandacht in het nu kunt leven en dichter bij je gevoel en intuïtie kunt zijn? Maak dan een afspraak.