zwangerschapsmassage Leiden ontspant en vermindert zwangerschapsklachten
Praktijk Lichaamstaal, specialist in zwangerschapsmassage ♥

Zwangerschapsmassage op Coll de l’Alba nabij Tortosa en Camarles, ontspant en vermindert klachten

Hoera, je bent in verwachting! Je wens om zwanger te worden is uitgekomen! Geen zwangerschap verloopt hetzelfde. De ene vrouw zit negen maanden op een roze wolk en de andere ervaart allerlei zwangerschapsklachten. Zwangerschapsmassage op Coll de l’Alba nabij Tortosa en Camarles werkt niet alleen ontspannend, het helpt ook klachten verminderen die zijn ontstaan door de hormonale veranderingen.

Wanneer mag je een zwangerschapsmassage?

Zwangerschapsmassage is een heerlijke beleving voor de aanstaande moeder en voor het kindje. Samen heerlijk ontspannen en genieten van de liefdevolle aanraking en aandacht. Zwangerschapsmassage op Coll de l’Alba nabij Tortosa en Camarles mag gedurende je hele zwangerschap. Vanaf het eerste trimester tot aan 40 weken, zelfs als het kindje op zich laat wachten. Zolang het voor de aanstaande moeder maar goed voelt om gemasseerd te worden. De aanraking tijdens de zwangerschapsmassage is aandachtig – zacht en intens. En vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met jouw wensen en de gebieden waar je eventueel klachten ervaart.

Zwangerschapsmassage, de prettigste aanloop naar een ontspannen bevalling

Massage zorgt voor bewustwording van je innerlijke gevoel. Zwangerschapsmassage zorgt dat je ook bewuster contact kunt maken met je kindje. Dat maakt zwangerschapsmassage fijn en bijzonder voor jou als aanstaande moeder en ook voor je kindje. Daardoor verstevig je de band met je kindje al vóór de geboorte. Regelmatig een ontspannende zwangerschapsmassage ondergaan helpt je tevens je goed voor te bereiden op een zo ontspannen mogelijke bevalling. Zodoende leer je je goed en bewust te ontspannen en word je ook bewuster van je ademhaling. Een rustige, diepe ademhaling stimuleert de ontspanning en zorgt dat je je aandacht goed op jezelf gericht kunt houden tijdens je bevalling.

Reserveer je zwangerschapsmassage

Het plannen van een zwangerschapsmassage op Coll de l’Alba nabij Tortosa en Camarles bij TATI kan telefonisch en via WhatsApp met Tatiana Burgers. Tatiana is holistisch masseur en massagetherapeut, opgeleid aan Holos – de academie voor massagetherapie in Utrecht, Nederland. Ze heeft een aparte module voor zwangerschapsmassage gevolgd.

De adresgegevens en openingstijden van TATI vind je op de contactpagina.

Praktische tips & info over zwangerschapsmassage op Coll de l’Alba nabij Tortosa en Camarles

Bij een zwangerschapsmassage lig in je zijligging op een zachte en comfortabele massagetafel. Halverwege de behandeling mag je rustig draaien naar je andere zij, zodat de andere helft van je lichaam gemasseerd kan worden.

Als je een voedingskussen hebt mag je die meebrengen naar je afspraak. Het is fijn om er tijdens je zwangerschapsmassage tegenaan te liggen.

Tatiana masseert uitsluitend met 100% natuurlijke olijfolie. Voorafgaand aan je zwangerschapsmassage op Coll de l’Alba nabij Tortosa en Camarles is er eerst even gelegenheid voor een kort voorgesprek. Tijdens dit gesprekje kun je aangeven hoe je je voelt, wat de aandachtspunten zijn voor je massage en je eventuele klachten benoemen.

Ervaringen zwangerschapsmassage op Coll de l’Alba nabij Tortosa en Camarles

Massagepraktijk TATI is in 2010 opgericht door Tatiana Burgers. Tatiana is moeder van een dochter en weet dus hoe het voelt om zwanger te zijn. Tatiana’s rustige en persoonlijke benadering geeft je direct al een ontspannen gevoel. Iedere zwangerschapsmassage die zij geeft is op maat, geheel afgestemd op jou. Geen standaard behandeling dus. Door de jaren heen heeft Tatiana al heel veel zwangere vrouwen gemasseerd. Het fijne is dat die vrouwen steeds weer terug blijven komen, en dat zij TATI ook aan hun vriendinnen aanbevelen voor massage, zwangerschapsmassage en mama massage.

Ben je benieuwd naar de ervaringen? Lees dan de reviews van vrouwen die zwangerschapsmassages hebben ondergaan bij Praktijk Lichaamstaal.

Tarieven zwangerschapsmassage op Coll de l’Alba nabij Tortosa en Camarles

  • 60 minuten – €65,-
  • 75 minuten – €80,-
  • 90 minuten – €95,-